top news

Magazine

Estetica NL juli-september 2015

maandag, 10 augustus 2015 10:44

In de documentaire ‘Fucking perfect’ over topkok Sergio Herman kwam de volgende vraag weer naar voren: “Waar haal jij je inspiratie vandaan?” “Tja, dat komt en gaat”, antwoordde Sergio.

Inspiratie betekent letterlijk inblazing. Een bewustzijnstoestand (bezieling) waarin je over het maximum van je scheppend vermogen beschikt. Het is de toestand waarin je creatief nadenkt en weet hoe je iets goed moet doen. Maar wat als je geen inspiratie hebt?

Je kunt jezelf nieuwe impulsen geven en hopen dat de
creatieve ideeën komen. Ga op ontdekkingstocht in je eigen omgeving, maak een reis naar een wereldstad of lees een boek. Alles om je heen, alles wat je ziet, hoort en meemaakt, kan een trigger zijn of op een later tijdstip alsnog voor inspiratie zorgen.

Maar de belangrijkste ingrediënten voor inspiratie zijn bevlogenheid en hartstocht. Leef vanuit je passie voor het vak, dan benut je je talenten voluit. De mooiste dingen ontstaan namelijk vanuit passie! Dat zal de kersverse Hairdresser of the Year Arjan Bevers vast beamen. Nieuwsgierig? Lees het uitgebreide interview met Arjan Bevers in het juli-septembernummer van Estetica NL.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL