top news

Magazine

Estetica NL Color 2015

dinsdag, 16 juni 2015 10:54

Welkom bij de tweede editie van Estetica NL Color! Wist je dat er een gerespecteerd onderzoeksgebied is, dat bekend staat als kleurenpsychologie?

Het stelt veel vragen over de betekenis van kleur en probeert op die manier de boodschap die we willen uitdragen door de kleuren die we kiezen, te interpreteren. Dus is rood echt een teken van passie, woede of moed? Geeft zwart je look iets geheimzinnigs of duisters? En barst zilvergrijs van de mysterieuze vrouwelijke energie, sterk beïnvloed door de maan en eb en vloed? 

Hoe overtuigt of sceptisch we ook zijn over deze symbolische betekenissen, kleur is zonder twijfel een zeer krachtige vorm van non-verbale communicatie. Hairstylisten weten allemaal dat de haarkleur de persoonlijkheid van hun klant onderstreept. De individuele stijl wordt met de kleurlook benadrukt en het is een duidelijk fashionstatement

Dit is één van de redenen waarom haarkleur zo'n belangrijk en lucratief aspect is van onze business. Een mooie kleur beantwoordt aan een behoefte die van binnenuit komt; samen met de manier waarop ze zich kleedt, kan een vrouw op deze manier laten zien wie ze is en wat ze wil uitstralen. Met andere woorden: non-verbale communicatie. Er is geen betere reden voor een speciale editie van Estetica met de focus op de wondere wereld van professionele haarkleuringen.

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een abonnement voor slechts 19,95.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL