top news

Magazine

Estetica NL januari-maart 2015

woensdag, 04 februari 2015 09:05

In Estetica NL nr 29 een preview van de modetrends voorjaar/zomer 2015! Met de focus op haar. Live vanuit de backstage bij de fashionshows in New York, Londen, Parijs en Milaan.

De kapsels op de SS15 catwalks hadden allemaal één ding gemeen: serieuze lengte. Laat je bob of lob uitgroeien, want lang haar is terugVersierd met felgekleurde haaraccessoires, glad achterover gekamd in een strakke paardenstaart, gevlochten of zacht golvend met een middenscheiding.

Zo zagen we bij Osklen lang haar dat losjes is vastgebonden in een lage paardenstaart. Met aan de voorkant losse lokken, die tijdens het lopen wapperen in de wind. De show van DKNY werd gekenmerkt door gel waves, zigzag scheidingen, vlechten en paardenstaarten en bij Jeremy Scott domineerde de surflook met beachy waves, waarbij de natuurlijke textuur van het haar goed zichtbaar was. De kers op de taart? Felgekleurde haaraccessoires ontworpen door Miley Cyrus.

Ook Paul Gehring voorspelt in het interview dat we dit voorjaar vooral lang haar in vele varianten gaan zien. “Losjes gevlochten met lussen of linten. Absolute vrijheid voor de natuurlijke haarstructuur.” Een andere opvallende trend is volgens hem de mullet. Het ouderwetse matje in een modern jasje. Let spring begin!

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een abonnement.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL