top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2014

donderdag, 15 mei 2014 06:47

Mirror The Hair Convention is net achter de rug als ik de editorial van het Estetica NL januari-maart 2014 typ. Het was verrassend anders... 

Er hing een positieve, inspirerende sfeer. Iedereen had er zin in en was vrolijk. Mensen bleven spontaan stilstaan om met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Ik geloof dat dit de richting is die we als branche moeten inslaan; een event met de focus op educatie en sharing in plaats van productgericht. Ben je nieuwsgierig geworden? In deze 25e editie van Estetica vind je een uitgebreid fotoreport.

Verder heel veel lente/zomerkapsels in Sweet SpringDe kapsels zijn kleurrijker dan ooit! Haarmode brengt een hommage aan vrouwelijkheid. Romantisch, geschilderd in pastelkleuren, die lijken te concurreren met blondtinten. In Underground Art het resultaat van het X-Presion #SecretMasterClass project

In dit nummer de hoogtepunten van de Berlin Fashion Week, de kleurrijke Color Tour van Keune, de hotste nagellaktrends voor de zomer en de trendkleur goud. Maar ook de nieuwe collecties van KMS California en Trinity haircare en een verslag van het Goldwell Color Zoom Event in de Westergasfabriek. 

En natuurlijk hebben we weer een leuke Like & Win actie. Dit keer mogen we twee Philip Kingsley sets t.w.v. €170 weggeven! Wil jij kans maken op maar liefst vier borstels én de Elasticizer limited edition kit? Like dan de Facebook-pagina van Estetica NL. 

 

 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL