top news

Magazine

Estetica NL januari-maart 2018

vrijdag, 02 februari 2018 08:36

Dit nieuwe jaar komt met veel veranderingen als het gaat om styling. Er wordt in de modewereld gezegd dat het twintig jaar duurt voordat looks weer terugkomen. Als we kijken naar waar de mode op dit moment staat, dan zien we een opleving van de jaren 90 die ook op kapsels kan worden toegepast.

In de tijd van de vlechten van Britney Spears en de vlinderklemmen van Gwen Stefani werd het haar vaak strak naar achteren gedragen. Super steil haar werd een krachtige troef voor vrouwen, zoals Jennifer Anistons ‘The Rachel’ en de beruchte bob van Victoria Beckham.

Vandaag de dag zien we deze looks terug met een verrassende nieuwe twist. De lob vervangt de bob en wordt gefinisht met een ruige, slordige textuur voor een sexy, speelse look. Cornrows komen terug met ingewikkelde patronen en vlechten worden opgeblazen in textuur en grootte voor extra drama.

Styling is een ambacht dat evenveel aandacht vereist als knippen en kleuren, maar vaker wordt gezien als een bijzaak. Terwijl haarstyling juist een belangrijke vaardigheid is, die klantloyaliteit bevordert! Dit is een creatieve tijd voor jou als hairstylist; je kunt zoveel alternatieve kapsels aanbieden. Blader voor inspiratie naar het artikel Hair Catwalks of Top Updo in dit nieuwe nummer van Estetica NL.

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €19,95.

Cover:
@Pure Pigments by Goldwell

 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL