top news

Magazine

Estetica NL juli-september 2016

donderdag, 28 juli 2016 13:08

Estetica Italia werd opgericht in 1946. Een radiopresentator zei destijds het volgende: “Kappers, er is nu eindelijk een magazine voor jou én je klanten.” En dat is altijd zo gebleven...

Ook Estetica NL, opgericht in 2008, is zowel bedoeld voor kappers als voor de klanten in de salon. Met Estetica NL heeft de Nederlandse kapper een trendmagazine in handen dat een stap verder gaat. Immers, de jarenlange geschiedenis en het wereldwijde netwerk maken van Estetica een oneindige bron van informatie.

In Estetica staan artikelen over nieuwe producten, events, collecties, shows, en de allernieuwste haarmode- en kleurtrends. Het middendeel van het tijdschrift, Estetica International, is voor alle 23 edities hetzelfde en biedt een spannende preview van de allerbeste kapsels en modetrends uit de hele wereld.

In dit nummer presenteren we een selectie uit The Ultimate Collection, een ArtBook met zes top trends om Estetica’s 70ste verjaardag én de creativiteit van de internationale kappersbranche te vieren.

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €19,95.

Cover: Macadamia Professional by Macadamia Beauty

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL