top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2016

donderdag, 21 april 2016 09:04

Dit jaar viert Estetica z’n 70e verjaardag - het magazine is in 1946 in Turijn (Italië) opgericht door Mino Pissimiglia - en sindsdien speelt elk van de 22 wereldwijde edities een leidende rol in de kapperswereld.

Zoals John Steinbeck, winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur in 1962, zei: “Het is mijn weloverwogen mening dat de kapper de meest invloedrijke persoon in een gemeenschap is. Wanneer mensen naar een kapper gaan, gebeurt er iets met hen.” Geen enkele andere professional in onze samenleving heeft het vermogen om iemands leven in zo'n korte tijd te veranderen.

Niemand beschreef het beter dan de legendarische Vidal Sassoon, toen hij kappers aanduidde als ‘een prachtig soort’, en zei: “Je werkt een-op-een met een ander mens en het doel is dat ze zich beter voelen en naar zichzelf kijken met een twinkeling in hun ogen."

Die ‘twinkeling in de ogen’ is wat ons elke dag blijft inspireren en ons motiveert om ieder nummer van dit magazine met passie en respect voor het kappersvak samen te stellen. Nu Estetica 70 jaar bestaat, zijn kappers meer dan ooit onze grootste reden tot feest. Daarom worden in dit nummer onder andere zes fascinerende internationale hairstylisten in de spotlights gezet.

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts 19,95.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL