top news

Magazine

Estetica NL januari-maart 2016

donderdag, 04 februari 2016 11:18

Wat zijn de belangrijkste trends voor 2016? Deze vraag kwam de afgelopen tijd vaak langs. Lijstjes met trends voor het nieuwe jaar of een bepaald seizoen zijn nu eenmaal leuk om te lezen...

Maar wat zegt de term ‘trend’ nou eigenlijk? Volgens Van Dale is een trend een ontwikkelingslijn, neiging, richting. Een ontwikkeling die een blijvende impact gaat hebben op het terrein waarbinnen de trend actief is.

Ook in de kappersbranche wordt het woord trend veelvuldig gebruikt. Uiteraard houdt Estetica NL je dit jaar weer op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen in de branche!

Een belangrijke trend in de kapsalon is bijvoorbeeld individualisering. Iedere consument is een individu met specifieke wensen en behoeften. Mensen zoeken maatwerk en willen het gevoel hebben dat iets speciaal voor hen is gecreëerd. Dit kan met een persoonlijke benadering en services die op hun specifieke behoeften zijn afgestemd.

Wees je bewust van wat jouw klant wil en investeer in goede service. Wees onderscheidend en zorg dat een bezoek aan jouw salon een beleving wordt door zoveel mogelijk zintuigen te prikkelen. Beleving zorgt voor emotie en emotie is een cruciaal ingrediënt voor succes!

Op de hoogte blijven van de laatste trends? Neem dan een abonnement voor slechts 19,95.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL