top news

Looks

Pastel ponytail

donderdag, 09 juli 2015 11:37

De ponytail is hot! Deze veelzijdige stijl is terug van weggeweest. Chic om dagelijks te dragen en een fashionstatement tijdens speciale events.

Na de succesvolle introductie van de Catwalk Ponytail heeft Balmain Paris Hair Couture het perfecte modeaccessoire voor dit zomerseizoen ontwikkeld. Pasteltinten zijn de trend van dit moment, de frisse zachte kleuren worden veel gezien bij modelovers en trendsetters. Inhakend op deze trend en kijkend naar de trends van de catwalk, is de variatie op de Catwalk Ponytail ontstaan.

Tijdens de exclusieve lancering van de dip dye ponytail bij Mogeen in Amsterdam liet Balmain ambassador en backstage queen Hester Wernert-Rijn zien hoe je deze catwalktrend binnen een handomdraai creëert. “De pastelkleuren in roze, blauw en violet maken de ponytail hét accessoire voor een modieus feestje of een funky look op een doordeweekse dag. De clip-in paardenstaart is supermakkelijk in te zetten, met een onzichtbare bevestiging aan het eigen haar door het gebruik van een haarlok rond de staart. Een must voor mij is dat de ponytail mooi weg blendt”, aldus Hester.

De Catwalk Ponytail is licht van gewicht en dat is te danken aan het gebruik van Memory Hair (kunstmatig echt haar). Dit type haar is speciaal ontwikkeld door Balmain Paris Hair Couture en onthoudt de laatst toegepaste stylingtechniek. Memory Hair voelt zacht aan en mengt gemakkelijk met het natuurlijke haar. De Catwalk Ponytail Dip Dye is verkrijgbaar in negen unieke, met de hand geverfde dip dye kleuren met namen als Stockholm Soft Violet en Amsterdam Soft Pink. Kies je favoriete kleur en maak een statement met je look!

www.balmainhair.com

 • Meet the pastel colors • Ready-to-wear ponytail in pasteltinten •  

Related items

 • Support your salon 09 juli 2015

  Goed nieuws! Steeds meer merken gaan salons ondersteunen in de verkoop van haarproducten. Ook Balmain Paris Hair Couture gelooft dat het in onzekere en moeilijke tijden als deze van het grootste belang is om de partners van het merk te ondersteunen.

 • Black & white beauty 09 juli 2015

  Balmain Paris Hair Couture presenteert de nieuwe Fall-Winter Campaign met in de hoofdrol het prachtige Braziliaanse model Aline Weber.

 • Limited Edition Gift Calendar 09 juli 2015

  Stap in de magische wereld van Balmain Paris Hair Couture met de Limited Edition Gift Calendar, waarin tien luxe cadeautjes verstopt zitten.

 • Second day look 09 juli 2015

  Het creëren van textuur was het voornaamste doel van Nabil Harlow, Creative Director van Balmain Paris Hair Couture, voor de Trend Collection Spring-Summer 2018.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL