top news

Events/Nieuws

10 tips voor kleurspecialisten

donderdag, 11 september 2014 08:57

Josh Wood, Wella Professionals Global Creative Director, Color, biedt onbetaalbaar advies voor de hedendaagse kleurspecialisten; van techniek en prijsstelling tot zelfvertrouwen.

 1. Te veel kleuren: sta niet toe dat de klant meer en meer kleur eist. Wees strategisch in je kleuradvies, zodat je niet met te veel kleuren eindigt.

2. Slechte conditie: help klanten bij het vinden van de juiste conditioner om hydratatie en de gezondheid van het haar te bevorderen.

3. Ongeschikte kleur: probeer klanten in de richting van de haarkleur te sturen die het beste bij hun huidskleur en kleur van de ogen past.

4. Overmatig gebruik van blondering: probeer de hoeveelheid blondeer te beperken, zodat het er echt als een natuurlijke highlight uitziet.

5. Vlakke kleur: probeer altijd een paar tinten te gebruiken, zodat je niet eindigt met een vlakke kleur.

6. Zware punten: probeer om de punten iets lichter of warmer te houden, omdat punten die er donkerder uitzien dan de aanzet altijd een teken zijn van poreus haar.

7. Te weinig in rekening brengen: doe jezelf niet te kort - probeer altijd om je kwaliteiten overeen te laten komen met de vergoeding.

8. Wees niet bang om een service toe te voegen, bijvoorbeeld voor extra glans. Het zorgt altijd voor een beter eindresultaat.

9. Probeer ongebruikelijke kleurencombinaties om je klant een gepersonaliseerde kleur te geven.

10. Experimenteer en heb een beetje plezier: kleur is echt een manier om je persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Probeer dus nieuwe dingen en doorbreek grenzen.

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL