top news

Events/Nieuws

Wella-Unicef Making Waves

dinsdag, 26 augustus 2014 09:08

Het Making Waves programma van Wella en Unicef gaat z'n 3e jaar in. Wella kappers vertrekken wederom naar Brazilië en Roemenië om les te geven en hun vaardigheden door te geven aan minderbedeelde jongeren.

Rose Kelder-Raaijmakers, werkzaam bij Sjenkels in Leiden, is geselecteerd om één van de negen mentors te worden voor het Wella-Unicef Making Waves programma dit jaar in Brazilië. Wella werkt samen met Unicef om jongeren in opkomende markten een betere toekomst te bieden.

In aanwezigheid van Jan Francissen, Managing Director P&G Salon Professional Nederland en Carine Munting van Unicef Nederland, kreeg Rose Kelder-Raaijmakers de symbolische rode schaar overhandigd door de Nederlandse afgevaardigde van vorig jaar, Bernadette Eshuis.

De mentors die dit innovatieve programma van Wella en Unicef begeleiden zijn kappers van over de hele wereld. Zij reizen af naar de trainingscentra in Brazilië en Roemenië om hun kennis van het kappersvak en professionele vaardigheden te delen met jongeren, met als doel hen te helpen bij het opbouwen van een kapperscarrière.

Rose Kelder-Raaijmakers zal begin oktober 2014 naar Brazilië afreizen om gedurende twee intensieve weken jongeren te trainen en te inspireren. Ze zal jongeren begeleiden in een nieuw geopend trainingscentrum in Rocinha (Rio de Janeiro).

Rose: "Ik vind het doorgeven van mijn kennis het mooiste wat er is. Dat ik dit nu op deze manier mag doen, voelt heel bijzonder. Ik ben blij dat ik mag bijdragen aan een betere toekomst van een aantal van deze kansarme jongeren."

Je kunt de opmerkelijke reis van Rose en de andere mentors volgen via: www.facebook.com/wellainternational.

 • Rose Kelder-Raaijmakers kreeg de schaar van de Nederlandse afgevaardigde van vorig jaar, Bernadette Eshuis • Rose Kelder-Raaijmakers, Jan Francissen (Managing Director P&G Salon Professional Nederland) en Bernadette Eshuis •  

Related items

 • Stralend lichtspel 26 augustus 2014

  Maak kennis met Illuminated Colors van Wella Professionals: de trendcollectie met multidimensionale kleurresultaten.

 • Estetica NL Color 2019 26 augustus 2014

  Het zijn goede tijden voor de wereld van kleur in de kappersbranche, goede tijden voor creativiteit, om de grenzen van nieuwe technieken en trends te verkennen, en de fantastische mogelijkheden te benutten in de salon.

 • Curly is the new sexy 26 augustus 2014

  Wella Professionals introduceert Nutricurls. Deze complete lijn verzorgings- en stylingproducten biedt de juiste concentratie voeding voor mooie veerkrachtige krullen of waves.

 • Pure kleurresultaten 26 augustus 2014

  Wella Professionals introduceert nieuwe Koleston Perfect met ME+ technologie. Voor pure, gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL