top news

Events/Nieuws

Nieuw virtueel evenement: Kao Salon Global Experience

maandag, 06 april 2020 10:24

Kao Salon Division introduceert een nieuw virtueel evenement voor professionals in de kappersbranche: Kao Salon Global Experience 2020.

Elk jaar sloten stylisten en toegewijde salonpartners zich aan bij Kao Salon Division in één van 's werelds meest opwindende steden - om hun merken Goldwell, KMS, Oribe en VARIS te vieren - en om de Gold Winners van hun jaarlijkse creatieve wedstrijd te huldigen.

Dit jaar, in het kielzog van de huidige gebeurtenissen en het effect dat het heeft op de salon community, zal Kao Salon Division zich blijven focussen op het herstel van de branche. Daarom wordt hun jaarlijkse live-evenement – dat dit jaar in Amsterdam zou plaatsvinden, maar geannuleerd moest worden – nu omgetoverd tot een compleet nieuwe, digitale ervaring. Hiermee creëert Kao de mogelijkheid voor nog meer stylisten uit de hele wereld om het event mee te maken: ze kunnen de Global Experience 2020 virtueel bezoeken en zich zo aansluiten bij Kao Salon Division.

"Ondanks de ongekende uitdagingen die de afgelopen weken aan de salonbranche zijn gesteld, hebben we als familie de mogelijkheid gevonden om met elkaar te leren, ons aan te passen en te groeien. We kijken ernaar uit om professionals uit de branche en onze salonpartners voor het eerst te ontvangen in deze nieuwe, digitale beleving. Hier worden ze deelgenoot van toegewijde merkervaringen, educatie en onze Global Creative Awards, die creativiteit op een hoger niveau laten zien", zegt John Moroney, Vice President Creative & Communication van Kao Salon Division.

De Global Creative Awards gaan door zoals gepland. De details voor deelname zullen in de komende maanden worden gedeeld. De deadline voor deelname is aangepast: inzendingen worden geaccepteerd van 15 juni tot 15 juli voor Technical Categories en van 15 juni tot 31 juli voor Editorial Categories, zodat stylisten ruimschoots de tijd hebben om hun werk te maken en in te zenden.

“Kao Salon Division gelooft dat creativiteit nooit ophoudt en dat dit één van de factoren zal zijn die onze branche inspireert om weer te groeien", zegt Moroney. Dit jaar gaat Kao Salon Division in première met de Global Creative Awards, ter vervanging van hun wereldwijde Color Zoom-competitie. De Global Creative Awards bieden een uitgebreid aantal mogelijkheden om deel te nemen aan zowel de Technical als Editorial Categories.

Kao Salon Division blijft zich inzetten om de Global Creative Awards te hosten via een live-platform. Mocht dit straks niet mogelijk zijn, dan worden ook de inzendingen in de Technical Categories beoordeeld via photo-only, zoals nu al het geval is bij de Editiorial Categories. Vervolgens wordt de uiteindelijke prijsuitreiking ook digitaal uitgezonden als onderdeel van het nieuwe format van het event.

Kijk voor meer details op globalcreativeawards.com of op Facebook.

 

Related items

 • Video alert! Digital Teal 06 april 2020

  Goldwell presenteert haar eerste Color of the Year: Digital Teal. “Digital Teal is opwindend, omdat het een frisse, moderne twist geeft aan klassiek blauw en een belangrijke tint is in ons haarkleurtrendpalet van 2020", aldus John Moroney, Global Creative Director Goldwell.

 • Goldwell presenteert: de Global Creative Awards 06 april 2020

  Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

 • Video alert! Intrepid by Goldwell 06 april 2020

  Ontdek de nieuwe Hair | Color | Style Couture Collection 2020 Intrepid van Goldwell. Looks die variëren van meer commercieel tot couture. Gewaagd maar verfijnd. Ga verder dan gewone kleur en bereid je voor op een ware kleurexplosie! 

 • Global Zoom 2019 in Wenen 06 april 2020

  Goldwell & KMS gasten van over de hele wereld kwamen eind september samen in de Oostenrijkse hoofdstad voor de 17e editie van het Global Zoom Event.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL