top news

Events/Nieuws

Samenwerking Wella en Bianca van Zwieten

maandag, 23 september 2019 10:50
Ana Rodriguez, Bianca van Zwieten en Sjaco van Oostrom

Met trots kondigt Coty Professional Beauty de vernieuwde samenwerking aan tussen Wella Professionals en Bianca van Zwieten. Bianca zal werkzaam zijn als Creative Artist Wella Nederland.

Bianca van Zwieten werd in 2018 benoemd tot Hairdresser of the Year tijdens het Coiffure Award gala. Daarnaast won ze met deze winnende damescollectie internationaal de derde prijs bij de AIPP Awards in Londen. Ze gaat niet alleen Wella Professionals vertegenwoordigen, maar ook educatie- en opleidingsprojecten, look & learns en shows verzorgen voor hairstylisten en interne Coty-medewerkers. Tevens zal zij diverse haarmodecollecties gaan ontwikkelen.

Bianca heeft meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak en 10 jaar ervaring als Internationaal Session Stylist in de mode. Publicaties van haar werk zijn te zien in bladen als Elle, Marie Claire, Vogue, Glamcult, Grazia en vele vakbladen. Tijdens AFW tekende zij voor de looks van onder andere de show van Duran Lantink voor Batavia Stad en Le Café Noir van Lizzy van der Ligt.

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL