top news

Events/Nieuws

Nieuwe internationale editie: ESTETICA NORDIC

dinsdag, 25 juni 2019 07:09

Het Estetica Network groeit met de komst van ESTETICA NORDIC - de 22e internationale editie van Estetica Magazine.

Deze nieuwe editie is het resultaat van de samenwerking met de uitgeverij Hair Magazine. ESTETICA NORDIC zal worden verspreid in meer dan 40.000 salons in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland.

Met deze nieuwe editie bereikt Estetica Magazine een wereldwijde verspreiding in meer dan 60 landen met een totale oplage van 457.000 exemplaren per nummer (292.000 gedrukte exemplaren + 165.000 digitale versies).

"We zijn er trots op onze 22e editie te mogen lanceren in samenwerking met onze vrienden Lars en Inge Lund-Nielsen van uitgeverij Hair Magazine. Scandinavië is één van de belangrijkste haarmode-epicentra ter wereld en dit is een geweldige kans om ons wereldwijde netwerk in Europa te versterken", aldus Roberto Pissimiglia, Estetica Magazine Global Publisher & CEO.

De eerste editie van ESTETICA NORDIC werd op 9 juni gelanceerd tijdens de allereerste Nordic Hair Awards & Expo in Kopenhagen (Denemarken). Een fantastisch evenement, waarbij meer dan 2000 haarprofessionals uit Scandinavië elkaar konden ontmoeten en inspireren.
 

Related items

 • Estetica NL oktober-december 2019 25 juni 2019

  “You either create something and you keep it a secret and you die with it, or you can benefit the craft.” Jij kiest. Vidal Sassoon, auteur van dit citaat, was iemand die altijd een duidelijke visie had.

 • Estetica NL april-juni 2018 25 juni 2019

  Zou het niet fantastisch zijn als iedereen die in deze prachtige kapperswereld leeft, de verschillen binnen het vakgebied begreep en elkaar wederzijds zou respecteren.

 • Estetica wint Best Magazine Award 25 juni 2019

  OMC Hairworld 2017 vond afgelopen weekend plaats in Parijs. Zaterdagavond was de OMC Global Award Night, waar leiders uit de branche werden geëerd voor hun bijdrage aan het kappersvak.

 • Estetica NL januari-maart 2017 25 juni 2019

  Educatie speelt een belangrijke rol in het kappersvak. Maar dat is meteen ook één van de grootste uitdagingen voor 2017: hoe maak je onderwijs aantrekkelijk, doeltreffend en inspirerend voor een nieuwe generatie kappers?

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL