top news

Events/Nieuws

Nieuwe internationale editie: ESTETICA NORDIC

dinsdag, 25 juni 2019 07:09

Het Estetica Network groeit met de komst van ESTETICA NORDIC - de 22e internationale editie van Estetica Magazine.

Deze nieuwe editie is het resultaat van de samenwerking met de uitgeverij Hair Magazine. ESTETICA NORDIC zal worden verspreid in meer dan 40.000 salons in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland.

Met deze nieuwe editie bereikt Estetica Magazine een wereldwijde verspreiding in meer dan 60 landen met een totale oplage van 457.000 exemplaren per nummer (292.000 gedrukte exemplaren + 165.000 digitale versies).

"We zijn er trots op onze 22e editie te mogen lanceren in samenwerking met onze vrienden Lars en Inge Lund-Nielsen van uitgeverij Hair Magazine. Scandinavië is één van de belangrijkste haarmode-epicentra ter wereld en dit is een geweldige kans om ons wereldwijde netwerk in Europa te versterken", aldus Roberto Pissimiglia, Estetica Magazine Global Publisher & CEO.

De eerste editie van ESTETICA NORDIC werd op 9 juni gelanceerd tijdens de allereerste Nordic Hair Awards & Expo in Kopenhagen (Denemarken). Een fantastisch evenement, waarbij meer dan 2000 haarprofessionals uit Scandinavië elkaar konden ontmoeten en inspireren.
 

Related items

  • Estetica NL januari-maart 2023 25 juni 2019

    Dit is het laatste nummer van ESTETICA NL in deze vorm. Zo krijgt het logo onder andere een meer eigentijds grafisch ontwerp en wordt gekenmerkt door het woord HAIR.

  • Estetica NL april-juni 2020 25 juni 2019

    Lisap Milano presenteert de nieuwste trendcollectie: Madrid. Deze stad combineert creativiteit met positiviteit en classicisme met moderniteit. Een ode aan de zomer en zijn volle frisse kleuren.

  • Estetica NL januari-maart 2020 25 juni 2019

    In een samenleving waarin we geobsedeerd zijn door het verkrijgen van zinloze onmiddellijke voldoening en we, op hetzelfde moment, maar blijven speculeren wat de toekomst in petto heeft, verliezen we het verleden vaak te makkelijk uit het oog en negeren we wat we ervan kunnen leren.

  • Estetica NL oktober-december 2019 25 juni 2019

    “You either create something and you keep it a secret and you die with it, or you can benefit the craft.” Jij kiest. Vidal Sassoon, auteur van dit citaat, was iemand die altijd een duidelijke visie had.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL