top news

Events/Nieuws

Maarten Schapendonk wint award tijdens Global Zoom 2017

donderdag, 12 oktober 2017 08:12

Voor de 11e editie van het Global Zoom World Artistic Event waren meer dan 3000 deelnemers naar Barcelona afgereisd. Eén van de hoogtepunten was de live competitie van de Color Zoom Challenge. Maar liefst 97 finalisten uit 38 landen streden 3 uur lang om een felbegeerde award.

De winnaars van de Goldwell Color Zoom Challenge 2017 werden 's avonds tijdens de Gala Show bekendgemaakt. Voor Nederland mocht Maarten Schapendonk op het podium komen. Hij won de Stylists’ Favorite Award in de categorie Partner Colorist.

Maarten Schapendonk van Schapendonk Kappers werkt al 18 jaar als freelancer voor Goldwell, onder andere als lid van het Artistic Team tijdens de Fashion Week Amsterdam. Dit jaar deed hij voor de vierde mee aan de Color Zoom Challenge.

Vertel in een #hashtag hoe je je voelde toen je hoorde dat je had gewonnen.
"#hoorikindezegrotezaalECHTmijnnaamingebrekkigengels"

Wat is je favoriete Goldwell product?
“Goldwell Stylesign Body Pumper: dit is een versteviging die je haar voelbaar voller maakt en zorgt voor een lange houdbaarheid van je gewenste kapsel. Een ideaal product om te föhnen of aan de lucht te laten drogen. In beide gevallen geeft het je haar een boost.”

Wat betekent de Goldwell Color Zoom Challenge voor jou?
“Elk jaar een nieuwe uitdaging voor je creatieve kappersbrein en een boost voor je hele team als we eraan meedoen. Iedereen denkt mee als het om de Color Zoom Challenge gaat. Je wordt er elk jaar een beter team van.”

Wat vind je het leukste aan het vak hairstylist?
“Het leukste aan hairstylist zijn, vind ik om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn. Vakkennis en mode combineren met de wens van de klant. Daar krijg ik echt een kick van!”

Alle winnaars op een rij

Stylists’ Favorite Award
Creative Colorist: Futoun Ahmed Hakim (Verenigde Arabische Staten)
New Talent Colorist: Lydia Wolfe (UK)
Partner Colorist: Maarten Schapendonk (Nederland)

Gold
Creative Colorist: Dylan Tung (Singapore)
New Talent Colorist: Maxim Sotnikov (Rusland)
Partner Colorist: Mio Sota (USA)

Silver
Creative Colorist: Lauren Kocman (USA)
New Talent Colorist: Sam Lim Sze Shien (Maleisië)
Partner Colorist: Velette Huang (Taiwan)

Bronze
Creative Colorist: Caroline Brand (UK)
New Talent Colorist: Ayaka Tanioka (Japan)
Partner Colorist: Sean Chiu (Hongkong)

 • Live challenge in Barcelona • De trendcreatie van Maarten Schapendonk • Maarten Schapendonk met de Stylists' Favorite Award • De gelukkige winnaars •  

Related items

 • Nieuw virtueel evenement: Kao Salon Global Experience 12 oktober 2017

  Kao Salon Division introduceert een nieuw virtueel evenement voor professionals in de kappersbranche: Kao Salon Global Experience 2020.

 • Video alert! Digital Teal 12 oktober 2017

  Goldwell presenteert haar eerste Color of the Year: Digital Teal. “Digital Teal is opwindend, omdat het een frisse, moderne twist geeft aan klassiek blauw en een belangrijke tint is in ons haarkleurtrendpalet van 2020", aldus John Moroney, Global Creative Director Goldwell.

 • Goldwell presenteert: de Global Creative Awards 12 oktober 2017

  Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

 • Video alert! Intrepid by Goldwell 12 oktober 2017

  Ontdek de nieuwe Hair | Color | Style Couture Collection 2020 Intrepid van Goldwell. Looks die variëren van meer commercieel tot couture. Gewaagd maar verfijnd. Ga verder dan gewone kleur en bereid je voor op een ware kleurexplosie! 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL