top news

Events/Nieuws

I Sustain Beauty campagne 2017

zondag, 02 juli 2017 11:54

Nadat de tweede editie afsloot met een recordaantal van 114 projecten uit 22 landen is het nu tijd voor de derde editie van de Davines en [ comfort zone ] campagne gewijd aan schoonheid: I Sustain Beauty.

Het bedrijf richt zich tot de internationale community van kappers, schoonheidsspecialisten en klanten om projecten te verzamelen op sociaal, artistiek en ecologisch gebied, met het doel om een positieve impact op de planeet te creëren en het ideaal van schoonheid in alle vormen te steunen. 

Dit zijn de winnaars van de laatste editie, die materialen en apparatuur ter waarde van 10.000 euro ontvingen om hun project uit te voeren: 

Mondays at Racine, een project uit de Verenigde Staten van salon Racine, die altijd vooraan staat bij het ondersteunen van kankerpatiënten door hen gratis cosmetische en esthetische zorg te bieden: massages, yogalessen, make-uptips en psychologische ondersteuning. In de loop der jaren is dit project uitgegroeid tot een netwerk van dertien salons die samen in staat zijn om maar liefst meer dan 6000 mensen te helpen.

Het tweede project, Fiumi d'Acqua Viva Onlus, komt van een non-profit organisatie opgericht door Ewa Space of Beauty, een Italiaanse spa in Lamezia Terme, die jonge mensen van 13 tot 25 jaar helpt om problemen te overwinnen op gebieden als gebrek aan zelfvertrouwen, integratie, pesten en anorexia met een recreatiecentrum dat midden in de spa is gecreëerd. 

Zo doe je mee!
Tot eind maart 2018 kun je je project uploaden op de website www.isustainbeauty.com. Bovendien kunnen degenen die zelf geen project hebben, hun steun uiten door het initiatief te ‘liken’ dat zij een warm hart toedragen. Kijk voor meer details over lokale projecten op www.facebook.com/DavinesNederland/ of www.instagram.com/davines_nl/

Waarom deelnemen?
Kleine en grote initiatieven maken de wereld een mooiere plek en hebben enorme waarde voor de mensen om ons heen!

Voorgaande edities
Tijdens de eerste twee edities gelanceerd in 2014 en 2016, werden meer dan 170 projecten uit de hele wereld verzameld: Verenigde Staten, Zweden, Australië, Vietnam, Costa Rica, Italië en Zuid-Afrika. Het omvat projecten van beautyprofessionals die verder gaan dan hun eigen vaardigheden en op een vrijwillige manier een concrete bijdrage leveren om positieve feedback en invloed door mond-tot-mond te genereren. De winnaar van de eerste editie van I Sustain Beauty was het Peruaanse project ‘Without Boundaries’ van Salvatore Giaquinta - een gratis trainingsprogramma gewijd aan vrouwen die leven in armoede, in een zeer arm gebied van de buitenwijken van Lima. Op deze school, compleet gefinancierd door Salvatore, worden theorie- en praktijklessen gegeven over knippen en kleuren.

Over Davines
De Davines Group, in 1983 door de Bollati familie opgericht in Parma, is een wereldwijd succesvol Italiaans bedrijf dat opereert in de professionele haar- en huidverzorgingsbranche. De interne onderzoekslaboratoria focussen zich op de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten die passie voor het ambacht combineren met respect voor mens en milieu. Davines is een gecertificeerde B Corporation. Dit betekent dat het bedrijf een standaard van duurzaamheid heeft bereikt én handhaaft, zowel op sociaal als ecologisch niveau.

 • Project Mondays at Racine • Project Mondays at Racine • Project Mondays at Racine • Project Fiumi d'Acqua Viva Onlus • Project Fiumi d'Acqua Viva Onlus • Project Fiumi d'Acqua Viva Onlus • Project Fiumi d'Acqua Viva Onlus •  

Related items

 • World Wide Hair Tour 2019 02 juli 2017

  Na jaren van boeiende steden, zoals Parijs, Los Angeles en Londen, kwam de Davines community nu samen in één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties ter wereld: IJsland! Waar je de kracht van de natuur voelt en de hechte relatie tussen mens en planeet kunt ervaren...

 • Voor Davines betekent schoonheid verantwoordelijkheid 02 juli 2017

  Uit het Sustainability Report van Davines is gebleken dat de betrokkenheid van het merk bij duurzame kwesties een positief effect heeft op mens, milieu en maatschappij.

 • Bezoek Davines Village in Parma 02 juli 2017

  Davines heeft net buiten Parma de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor geopend. Dit centrum van duurzame schoonheid is de meest tastbare belichaming van de kernwaarden van het merk: schoonheid, duurzaamheid en welzijn.

 • Grafische effecten 02 juli 2017

  Word een kunstenaar en creëer nieuwe geometrieën met onverwachte effecten, waardoor het haar verandert in een waar kunstwerk!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL