top news

Events/Nieuws

La Maison viert 5-jarig bestaan

donderdag, 26 januari 2017 09:32

La Maison op de Rozengracht 215 in Amsterdam bestaat 5 jaar. Deze exclusieve salon is méér dan alleen even naar de kapper gaan. De passie en droom van eigenaresse Brigitte van den Dungen-Schreurs was om een salon te openen die opereert op hoog niveau. Dat is gelukt met La Maison Amsterdam; het is de flagshipsalon van het Franse cosmeticahuis La Biosthétique.

Ze zijn trots te mogen werken volgens het Total Beauty Concept van La Biosthétique. Dit concept gaat uit van de ultieme samenhang tussen lichamelijk en geestelijk welzijn en fysieke schoonheid. La Biosthétique heeft een groot aanbod verzorgingsmethoden om zowel het haar als de (hoofd)huid in balans te brengen.

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam: “Je komt naar La Maison Amsterdam omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.” Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding in Londen bij het gerenommeerde Vidal Sassoon: “Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.”

In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. “Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon. Onze klanten komen bij ons, omdat wij werken volgens de laatste trends en technieken. Ze krijgen het beste op maat gemaakt en we bieden een unieke service. Zo hebben wij voor een klant laatst nog de salon extra lang open gehouden: ze belde om half zes in paniek, moest naar een uitreiking en had zich vergist in de datum. Of ze toch nog even langs mocht komen om haar haar te doen. Onze deuren staan open voor iedereen, La Maison is een bijzondere plek waar onze klanten zich kunnen laten verwennen met topbehandelingen.”

Dat vele BN’ers, bloggers, vloggers en social influencers de salon vaak bezoeken is een leuke bijkomstigheid. Iedereen wordt als een celebrity behandeld. Dat de eigenaren aan het doorontwikkelen zijn blijkt uit de extensionsafdeling, die inmiddels een losstaand bedrijf is geworden onder leiding van Maria van den Dungen, en het feit dat La Maison de eerste was die het exclusieve Nanokeratin System in de salon ging gebruiken. 

www.lamaison-amsterdam.nl

  • La Biosthétique flagshipsalon La Maison  • La Biosthétique flagshipsalon La Maison  • La Biosthétique flagshipsalon La Maison  • La Biosthétique flagshipsalon La Maison  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL