top news

Events/Nieuws

Paintbox Mixology Master 2016 bekend

maandag, 30 mei 2016 10:41

Fudge Professional heeft de winnaar van de eerste Paintbox Mixology Master Competition bekendgemaakt. Coloristen van Fudge-salons uit de hele wereld werden aangemoedigd om hun creatieve grenzen te verleggen met de opnieuw gelanceerde Paintbox semi-permanente kleurenrange.

Janica Ström van Mood Room in Finland werd tot winnares gekozen. De jury, met onder andere kleurspecialist Faye Turner van Mazella & Palmer en PR-expert Samantha Grocutt van Essence, was op zoek naar een beeld dat de technische vaardigheden en de creatieve inspiratie van de deelnemer liet zien met behulp van de nieuwe Fudge Professional Paintbox range.

Naast het winnen van de titel Paintbox Mixology Master 2016 wordt Janica Ström uitgenodigd voor een reis naar Londen en mag ze Tracy Hayes, Fudge Professional Head of Global Technical Training, assisteren bij een photoshoot voor het magazine Hair. 

“Het niveau en de hoeveelheid inzendingen die werden geüpload op de Fudge Professional website waren uitzonderlijk voor deze nieuwe kleurwedstrijd. Met 170 inzendingen uit de hele wereld weten we dat deze wedstrijd zeer goed ontvangen is door onze klanten. De winnende foto van Janica Ström was prachtig en haar creatieve gebruik van de Paintbox kleurlijn was inspirerend en technisch spannend”, aldus Stephanie Bruce, Head of Fudge Professional. 

De reactie van winnares Janica Ström: "Ik hou van het experimenteren met kleur en de nieuwe Fudge Professional Paintbox moedigt je echt aan om te mengen en eindeloze nuances te creëren. Het is een perfecte lijn om je kleurvaardigheden te laten zien en klanten mee te prikkelen. Het is geweldig om de winnaar van de eerste Paintbox Mixology Master Competition te zijn en ik verheug me op mijn reis naar Londen en de samenwerking met Tracy Hayes." 

Related items

 • Fudge Styling: Prep, Sculpt, Finish 30 mei 2016

  Fudge Professional heeft de stylinglijn volledig opnieuw gelanceerd en gegroepeerd in drie categorieën: Prep, Sculpt en Finish. De range omvat vier totaal nieuwe producten, allemaal voorbestemd om stylinghelden te worden, voor zowel professionals als klanten.

 • Break the rules 30 mei 2016

  Headpaint van Fudge Professional is in een nieuw jasje gestoken en biedt maximale dekking, intense levendigheid en langdurige resultaten voor blondines, brunettes én roodharigen. Het assortiment is net zo kleurrijk als de huidige trendy modekleuren!

 • Creative to the core 30 mei 2016

  Fudge Professional organiseerde eind mei het jaarlijkse Planet F event in het interculturele Podium Mozaïek in Amsterdam.

 • Ash Infusions by X-presion 30 mei 2016

  Fudge Professional lanceert de Ash Infusions collectie in samenwerking met X-presion. Met het nieuwe Headpaint Ash Infusions kleurenpalet hebben ze verbluffende 3D-effecten gecreëerd!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL