top news

Events/Nieuws

Paintbox Mixology Master Competition

woensdag, 17 februari 2016 08:24

Fudge Professional introduceert de Paintbox Mixology Master Competition, bedoeld voor kleurspecialisten die graag naam willen maken en hun energie en creativiteit met de rest van de wereld willen delen.

Word jij de Paintbox Mixology Master 2016? De wedstrijd is nu gestart! Bij deze wedstrijd zijn experimenteren en individualiteit het belangrijkste en alle kleurspecialisten uit de hele wereld worden uitgenodigd om mee te doen.

DEELNAME
Meedoen aan deze wedstrijd is eenvoudig. Klik hier, vul het inschrijfformulier in, upload voor- en nafoto’s van je creatieve mix en that's it!

JURERING
Inzendingen worden anoniem beoordeeld onder volledig toezicht van Fudge Professional en de winnaar wordt op vrijdag 20 mei 2016 bekendgemaakt.

PRIJS
Als Paintbox Mixology Master 2016 win je twee overnachtingen in Londen voor twee personen. Je mag deelnemen aan een fotoshoot, samenwerken met enkele van de beste kappers uit de branche en je profiteert van het volledige PR-pakket om jouw succes te promoten...

Related items

 • Fudge Styling: Prep, Sculpt, Finish 17 februari 2016

  Fudge Professional heeft de stylinglijn volledig opnieuw gelanceerd en gegroepeerd in drie categorieën: Prep, Sculpt en Finish. De range omvat vier totaal nieuwe producten, allemaal voorbestemd om stylinghelden te worden, voor zowel professionals als klanten.

 • Goldwell presenteert: de Global Creative Awards 17 februari 2016

  Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

 • Break the rules 17 februari 2016

  Headpaint van Fudge Professional is in een nieuw jasje gestoken en biedt maximale dekking, intense levendigheid en langdurige resultaten voor blondines, brunettes én roodharigen. Het assortiment is net zo kleurrijk als de huidige trendy modekleuren!

 • Blond, blonder, blondst 17 februari 2016

  De Clean Blonde Violet Tri-Blo van Fudge Professional is een blow dry spray met krachtig werkende violette micropigmenten, die gele en warme tinten neutraliseren voor een koele, frisse blonde look.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL