top news

Events/Nieuws

Style Master Contest 2016 van start

maandag, 14 december 2015 11:28

Zoals elk jaar presenteert Revlon Professional z'n prestigieuze Style Master International Contest en brengt daarmee de kunst en creativiteit van professionele kappers en nieuw talent onder de aandacht.

De editie van 2016 belooft nu al meer spanning dan ooit, met meer dan 38 landen die deelnemen! De grote finale laat internationaal talent uit de hele wereld zien en zal plaatsvinden tijdens een geweldige artistieke show georganiseerd door de Revlon Professional Brands Group.

Voor dit event worden meer dan 3500 kappers uit meer dan 60 landen verwacht. Door middel van deze wereldwijde wedstrijd benadrukt Style Master de artistieke creativiteit van kappers, terwijl ze de kans krijgen om hun werk op een internationaal podium te demonstreren.

Ga naar de www.stylemasters.com/contest pagina. Elke deelnemer zal z’n collectie demonstreren, bestaande uit drie verschillende looks van hetzelfde model in dezelfde shoot. De styling mag alleen worden gedaan met behulp van producten uit de Style Masters range.

Elk deelnemend land heeft zijn eigen professionele jury onder leiding van de Director General en kiest zijn nationale winnaar tussen 22 en 29 februari. Daarna zal een internationale jury negen internationale finalisten kiezen uit de 38 deelnemende landen. Deze selectie vindt plaats tussen 1 en 10 maart 2016.

Deze negen finalisten strijden om de hoofdprijs Global Winner, en Best Technique Award en Creativity Award. De Young Talent categorie zal worden opengesteld voor jongeren van 18-21 jaar, met een speciale Young Talent Award opgedragen aan hen.

Ga voor meer informatie naar: www.stylemasters.com/contest. Inschrijven kan nog tot en met 17 februari 2016. 

Related items

 • Limelight Collection 14 december 2015

  De Limelight Collection van Revlon Professional combineert durf en minimalisme met bijzondere kleuren en opvallende lichteffecten. De elegante looks zijn kleurrijk, maar toch heel draagbaar.

 • Schild tegen luchtvervuiling 14 december 2015

  Revlon Professional introduceert Magn±t, een innovatieve lijn in de strijd tegen luchtvervuiling en de effecten op het haar.

 • Ontdek de Design Collection 14 december 2015

  De Design Collection van Revlon Professional is een nieuw idee en een nieuwe uitdrukking van kracht en verfijning, waarbij innovatieve haarkleur wordt gecombineerd met een fantasierijke styling.

 • Nieuwe Revlon Professional Design Collection 14 december 2015

  Met de F/W 2017-2018 collectie luidt Revlon Professional® een nieuw tijdperk van minimalisme in. De Design Collection is geïnspireerd door de eenvoud van natuurlijke vormen, zonder afbreuk te doen aan de veelzijdigheid.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL