top news

Events/Nieuws

Sylvie Moreau benoemd tot President

woensdag, 04 november 2015 08:00

Coty Inc heeft een nieuwe organisatiestructuur en het toekomstige leidinggevende team bekendgemaakt. Beide belangrijke onderwerpen bij de voltooiing van de fusie van Coty met de Procter & Gamble Company.

Als onderdeel van de aankondiging benoemde Coty Sylvie Moreau, de huidige Executive Vice President of Wella, the Salon Division of P&G, tot President van de toekomstige Coty Professional Beauty Division. Coty Professional Beauty Division zal één van Coty's drie divisies zijn na de fusie (naast Coty Luxury en Consumer Beauty Division). De divisie omvat het volledige Wella P&G Salon Professionel haarportfolio en Coty's OPI, wereldleider in de professionele nagelverzorgingsindustrie.

"Sylvie is de perfecte leider van de toekomstige Coty Professional Beauty Division en om onze positie in de salonindustrie voort te zetten. Met haar meer dan 20 jaar ervaring en een track record van succes in het leiden van de global Wella (P&G's Salon Professional) business en het team, heeft ze de juiste kwaliteiten, passie voor de industrie en een sterke visie die nodig is om de Coty Professional organisatie en haar merken te leiden", aldus Bart Becht, Coty Chairman & Interim CEO.

"Ik ben vereerd en verheugd om de toekomstige leider van Coty Professional Beauty te zijn, de thuisbasis van 's werelds toonaangevende salon mega-merken Wella en OPI”, zei Sylvie Moreau. "Zowel Wella als OPI zijn iconische leiders, met een volledig complementair portfolio en gedreven, deskundige organisaties die staan te popelen om de beste te zijn. We worden beiden gedreven door innovatie, educatie en creativiteit en de wens om onze professionele salonpartners blij te maken. Ik ben enthousiast over onze grote toekomst samen: het creëren van de beste salon professional company in de wereld."

De fusie met Coty zal naar verwachting in de tweede helft van 2016 worden afgerond. Op dat moment zal Sylvie Moreau overgaan naar Coty en zal haar benoeming ingaan. Tot die tijd zal ze bij P&G blijven en haar wereldwijde leidende rol bij Wella vervullen. Wella en OPI zullen - totdat de transactie sluit - als afzonderlijke ondernemingen blijven opereren, respectievelijk als onderdeel van P&G en Coty.

Related items

  • Luxueuze haarkleur 04 november 2015

    Het Illumina Color portfolio van Wella Professionals heeft een facelift ondergaan en bevat vier nieuwe nuances, bestaande uit onweerstaanbaar licht warmgoud en luxe kopertinten.

  • Color Blocking campaign 04 november 2015

    Het Wella Professionals jonge Global Ambassadors Team creëerde deze kleurrijke AW23 Color Blocking collectie.

  • Ultiem herstel in 90 seconden 04 november 2015

    Herstel beschadigd haar in 90 seconden met Ultimate Repair van Wella Professionals. De overzichtelijke verzorgingslijn bestaat uit vier producten en vier stappen voor zichtbaar herstel.

  • SS23 trend: Signature Blondes 04 november 2015

    Speciaal voor de lente/zomer 2023 creëerde Wella Professionals zeven gepersonaliseerde stijlen met de nadruk op blond. De grootste trend voor dit seizoen!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL