top news

Design

Nieuwe showroom Inline

dinsdag, 30 januari 2024 06:55

Inline is in 1939 opgericht en is op dit moment volledig in handen van de derde generatie Kiela. Na een grondige verbouwing is de showroom vorig jaar verplaatst naar de hoofdproductielocatie aan De Groendijck in Driebruggen, zodat ze alles onder een dak hebben.

De nieuwe showroom bevindt zich in het hart van de productiefaciliteit van 19000 m2. Hierdoor kunnen klanten ook meteen een rond­leiding krijgen in de moderne fabriek en met eigen ogen zien dat alles bij Inline van A tot Z in Nederland wordt geproduceerd.

Michel Kiela: “We hadden de uitdaging om van een magazijn en productiehal één ruimte te maken waar we klanten konden ontvangen. Tijdens deze verbouwing hebben we direct alle kantoorruimtes vernieuwd. Ook is er weer een grote stap gezet in de verduurzaming van onze productiefaciliteit. Zo zijn er talloze zonnepanelen geplaatst, waarmee we een gedeelte van onze stroom opwekken. Verder heeft het hele buitenterrein een facelift gehad en zijn de parkeerplaatsen voorzien van laadpalen. In het compleet nieuwe inspiratiecentrum zijn heel veel verschillende stijlen én de allernieuwste trends op het gebied van tegel- en pvc-vloeren, plafonds, verlichting, wandafwerking en akoestische oplossingen te bewonderen. Bovendien is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan de nieuwste ontwerptechnieken. De salon kan nu volledig worden uitgewerkt in VR, zodat klanten de ruimte al voor de aankoop kunnen bewonderen en beleven!”

  • Showroom Inline



  • Showroom Inline



  •  

Related items

  • The Hair Compass 30 januari 2024

    In 2010 startte Babette Hoogeveen met haar eigen salon: H&H studio in Badhoevedorp. “Het uitgangspunt was om met maximaal drie mensen in deze ruimte te werken, maar dat werden er meer. Het was sowieso tijd voor vernieuwing en dan konden we de ruimte meteen efficiënter inrichten."

  • By Essyl in Prinsenbeek 30 januari 2024

    Essyl van Dijk heropende afgelopen mei haar salon By Essyl op een nieuwe, veel grotere locatie. Het was haar wens klanten een sfeer van wellness te bieden. Inline werkte het idee uit in een 3D-concept en zo is de wens visueel geworden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL