top news

Collecties

It Looks A/W 2014-2015

vrijdag, 17 oktober 2014 14:58

L’Oréal Professionnel lanceert voor deze herfst/winter drie nieuwe en unieke It Looks, die prominent aanwezig waren tijdens de laatste runway shows.

De drie vooraanstaande looks zijn geïnspireerd op de creaties die te zien waren tijdens de verschillende Fashion Weeks voor aankomend seizoen en op de looks van internationale celebraties.

Naast de bekende It Girls, introduceert L’Oréal Professionnel dit jaar de eerste echte It Woman. Oudere dames nemen eindelijk hun rechtmatige plaats in als stijliconen. Daarom heeft L’Oréal Professionnel deze collectie onder andere gekozen voor mode- en rockicoon Jerry Hall.

Tevens zullen de It Looks van dit najaar gedragen worden door de Braziliaanse blogster Helena Bordon en het Franse model/actrice Loan Chabanol. Deze drie inspirerende vrouwen staan voor klasse en stijl en durven iets nieuws te proberen, waardoor ze de trends van vandaag beïnvloeden.

De lange bob, of de lob, behoudt lengte en geeft textuur en beweging aan het haar. Dit kapsel is iets korter aan de achterkant en heeft langere lokken richting en om het gezicht. Deze schuine vorm biedt perfect volume. De rijke en chique goudblonde kleur brengt een hoop levendigheid in het haar.

De pony van dit seizoen is goed gedefinieerd, heeft een grafische vorm en is uiterst verleidelijk. Om ervoor te zorgen dat deze look compleet trendy wordt, zal het haar gekleurd worden met een asblonde kleur waarbij highlights worden toegevoegd.

De pixie coupe was vorig seizoen een belangrijke haartrend. Dit seizoen zet de trend zich voort in een langere en zachtere versie. Koper - een kleur die ook een grote hit was op de grote catwalks - is uiterst geschikt voor de lange pixie.

  • ASBLONDE LANGE PONY & GOLVEN



  • GOLDEN LOB



  • KOPEREN PIXIE



  •  

Media

Related items

  • Anna Nooshin goes blonde 17 oktober 2014

    Een opvallende make-over voor Anna Nooshin. Deze Iraanse beauty ging met behulp van de Metal Detox Treatment van donker haar in één keer naar blond! Nu mag Anna zich eindelijk een blondine noemen.

  • Estetica NL juli-september 2021 17 oktober 2014

    Het hot topic 'duurzaamheid' wordt niet langer gepresenteerd als louter een verandering in verpakking of een vermindering van verontreinigende stoffen, maar kan ook een krachtig instrument zijn in de interactie met consumenten.

  • Cool is back 17 oktober 2014

    Weg met een ongewenste rode, oranje of gele gloed! Zeg hallo tegen de koelste service van L’Oréal Professionnel: Back To Cool. Bij Back To Cool draait het om op maat gemaakte koele kleuren.

  • Natural + Happy = Nappy 17 oktober 2014

    Het lente/zomerseizoen 2018 beweegt heen en weer tussen classicisme en creativiteit. Christine Margossian wil spontaniteit, de natuurlijke stijl met de rebellie van de jeugd in de huidige wereld.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL