Print this page
Events/Nieuws

Style Masters Show 2015

maandag, 09 februari 2015 09:32

De jaarlijkse Style Masters Show van Revlon Professional zal wederom duizenden professionals uit de hele wereld samenbrengen, die van het kappersvak en glamour houden. Het feest gaat op maandag 20 april 2015 van start in Rome.

Meer dan 3000 haarstylisten zijn er klaar voor om te genieten van de 6e editie van dit unieke evenement in de kappersbranche. De Style Masters Show is de perfecte setting om de meest innovatieve creaties en nieuwe trends op het gebied van hairstyling te ontdekken.

De deelnemers krijgen ook de kans om live één van de meest spannende momenten van de avond te beleven: de bekendmaking van de winnaars in de verschillende categorieën van The Style Master 2015 International Contest.

Revlon Professional Style Masters heeft een platform gecreëerd dat kappers de kans geeft om zich te uiten als kunstenaars en hun meest creatieve werk te presenteren. De Style Master filosofie is het creëren van een collectie gebaseerd op het '1 cut, 3 looks'-concept. De winnende creaties zullen worden getoond tijdens een spetterende gala-avond in Rome. 

www.stylemasters.com/contest

Related items