Print this page
Looks

Get the look: Colormelt

woensdag, 19 juni 2019 10:06

Altijd al een look van @lisalovesbalayage willen creëren? Dat kan! Lisa is ambassadeur van Oligo Professionnel en geeft één van haar recepten prijs.

STAP 1
Verdeel het haar in de vier kwadranten, vanuit de natuurlijke scheiding.

STAP 2
Begin aan de kant waar het meeste haar zit en gebruik diagonale passés. Breng de blondering aan in een V-vorm. Doordat je aan de voorkant van het haar begint, zul je meer oplichting en helderheid bereiken rondom het gezicht. Check de kleur iedere 15 minuten. Licht de haarkleur op tot kleurhoogte 8 (lengten naar de punten toe tot een kleurhoogte 9 of lichter).

STAP 3
Tone het haar met de Oligo Blacklight Blue Shampoo (Professionele Formule).

STAP 4
Spoel uit en maak het haar handdoekdroog. Egaliseer de porositeit met de Blacklight 18-in-1 Hair Beautifier.

STAP 5
Begin voor de toning weer met de applicatie in het voorste kwadrant, aan de kant waar het meeste haar zit.

STAP 6
Breng Formule 1 (donker) aan op de aanzet. Kam het haar door om de kleur een paar centimeter naar beneden te blenden. Breng Formule 2 (lichter) aan op de lengten. Kam het haar door om de kleur te blenden met de aanzet. Breng Formule 3 (lichtste) aan op de punten en kam alles samen voor een perfecte blend. Tip: Wanneer je de kleur aanbrengt op de achterkant van het haar, wissel links en rechts dan af, zodat je een gelijkmatige inwerktijd hebt.

STAP 7
Laat inwerken.

STAP 8
Föhn en stijl zoals gewenst.

Wil je de complete kleurformules ontvangen? Mail dan naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  • Get the look: Colormelt



  • Blacklight by Oligo Professionnel



  •  

Related items