Print this page
Events/Nieuws

Davines start samenwerking met Marriët Gakes

vrijdag, 29 januari 2021 12:24

Marriët Gakes is de nieuwe International Colour Ambassador van Davines. Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot een autoriteit op het gebied van haarkleuringen.

Marriët Gakes vestigde haar naam als kapper binnen de Nederlandse kapperswereld door maar liefst vier keer uitgeroepen te worden tot Hair Color Technician of the Year (2008, 2012, 2013 en 2014). In 2015 is ze zelfs opgenomen in de Hall of Fame van de Coiffure Award.

Marriët werkt al jaren mee aan fashion- en beautyshoots voor toonaangevende magazines in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft ze een private salon op de Herengracht 227, waar ze haar klanten een volledige Davines experience biedt. Ze heeft een indrukwekkend klantenportfolio met onder andere Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Loes Haverkort.

Marriët is een healthy hair freak en stelt gezond en glanzend haar voorop. Het gebruik van kwalitatieve en duurzame producten met oog voor mens, natuur en planeet, is de visie waar Marriët Gakes en Davines elkaar volledig vinden. 

Related items