Print this page
Producten

Meer levendigheid

dinsdag, 29 januari 2019 07:51

Schwarzkopf Professional presenteert de nieuwe IGORA Vibrance. Een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring met oneindig veel mogelijkheden.

Kleur vormt het hart van Schwarzkopf Professional en al meer dan 50 jaar zet het toonaangevende kleurmerk IGORA nieuwe normen in de markt. Nu is het tijd voor de volgende innovatieve stap: een hypermoderne metamorfose van de demi-permanente haarkleuring IGORA Vibrance.

De nieuwe vloeibare formule met 1:1 mengverhouding zorgt voor een eenvoudigere formulering, snellere menging en efficiëntere toepassing. Het ultramoderne Activator systeem biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen een gel- of crèmeconsistentie. Ervaar het gebruiksgemak van een gel of de precisie die alleen een crème kan bieden!

Het volledige assortiment bestaat uit 68 tinten in alle kleurpaletten, met onder andere de Clear. Dit is een niet gepigmenteerde formule die gebruikt kan worden als glansbehandeling na elke kleuring of om de IGORA Vibrance tinten te verdunnen om de diepte en intensiteit van de kleur te verminderen en pasteltinten te creëren.

Voor vrouwen die een nieuwe look willen uitproberen zonder de commitment van een permanente kleur biedt IGORA Vibrance zes op maat gemaakte behandelingen: Break The Brass (neutraliserende tone-on-tone kleur voor blonde perfectie), Paint Me Pastel (veelzijdige pasteltinten), Runway Rebel (gewaagde modetinten), Gloss Boss (glanzende balayage), Tempting Tones (levendige kleuren) en One Two Gorgeous (een complete kleurvernieuwing met onweerstaanbare glans).

De IGORA Vibrance campagne laat zien hoe hetzelfde model haar look totaal kan veranderen - voor ultieme kleurvariatie! REimagine demi-permanente haarkleuring en volg de vibrance color movement via @schwarzkopfpronl en de #MOREVIBRANCE hashtag.

Media

Related items