Print this page
Producten

Nude tinten

zaterdag, 23 januari 2016 15:35

De nude trend met zijn poederige, zanderige en aardse tonen heeft de modewereld veroverd met als kernwoorden elegantie en bescheidenheid. De nieuwe Igora Royal Nude Tones zijn geïnspireerd op deze trend.

Igora Royal Nude Tones bestaat uit zes poederige kleurtinten, die gebruikt kunnen worden om een betoverende look te creëren; van briljant blond tot intens bruin. Of je nu een donkere of lichte haarkleur hebt, met de goed dekkende tinten is een elegante en naturel look in de populaire nude tinten voor iedereen mogelijk.

Schwarzkopf Professional biedt twee technieken om verschillende nude looks te maken. Beiden accentueren de natuurlijke schoonheid van de Igora Royal Nude Tones. Met de zachte nuance techniek kunnen stylisten een populaire meertonige kleurgradatie creëren door verschillende nude tinten te combineren. Ondertussen voegen de zuivere contouren minimalistische, lichte kleuraccenten rond het gezicht toe. Dit betekent dat de kleuren niet alleen je haar mooier maken, maar ze zullen ook je huidskleur flatteren.

www.schwarzkopf-professional.nl

  • Igora Royal Nude Tones



  •  

Related items