Print this page
Producten

FIBREPLEX: OPLICHTEN! ONTKLEUREN! KLEUREN! ZONDER COMPROMISSEN

donderdag, 15 oktober 2015 13:15

Het is zover. Eindelijk is er een product dat de kapperswereld op zijn kop zal zetten: Fibreplex! Fibreplex is een versterkingssysteem dat haarbreuk bij oplichten, ontkleuren en kleuren drastisch vermindert - met 94 procent.*

De haarkwaliteit is zichtbaar beter na een behandeling met Fibreplex en klanten zijn zeer enthousiast over het resultaat. Zien is geloven: bekijk de social wall van Fibreplex op www.fibreplex.com/fibreplexeffect, waar kappers hun resultaten delen via #fibreplexeffect.

Fibreplex doorbreekt de routine niet en heeft ook geen invloed op de ontwikkeltijd: een doorbraak tegen haarbreuk! Fibreplex gebruikt een uniek driestappensysteem om de verbindingen te versterken en beschermen. Nr.1 Bond Booster wordt aan het kleurenmengsel toegevoegd om de verbindingen te versterken. Nr. 2 Bond Sealer is een intensieve behandeling die de versterkte verbindingen verzegelt. Nr. 3 Bond Maintainer is een dieptebehandeling voor thuis om de haarstructuur sterk te houden en te beschermen tegen verdere beschadiging.

Nu kunnen kappers met Fibreplex echt de grenzen verleggen en het haar tijdens het kleurproces optimale bescherming bieden. Veel kappers zijn al overtuigd, nu bent u aan de beurt! Fibreplex is bedoeld voor exclusief gebruik in kapsalons en daarom kan het product het beste door kappers worden getest. Wees de volgende en test het beste!

Fibreplex is de gemakkelijkste extra service die een kapper kan bieden, zonder er extra tijd of moeite voor kwijt te zijn. Koop nu de starterkit en maak uw salon een van de Fibreplex-pioniers: www.fibreplex.com/webshopnetherlands. Maak het onmogelijke mogelijk met Fibreplex!

* Oplichtingsbehandeling met Fibreplex t.o.v. oplichtingsbehandeling.

  • Fibreplex van Schwarzkopf Professional



  •  

Related items