Print this page
Producten

Kleuren zonder haarbeschadiging

vrijdag, 09 september 2016 07:48

Het nieuwe BondPro+ systeem van Goldwell is afgestemd op elk type haar en maakt een veelvoud aan services mogelijk voor elke salon. Of het nu gaat om kleuren, blonderen of een nieuwe textuur. BondPro+ is perfect afgestemd op alle Goldwell-producten.

Is het haar beschadigd, dan is elke kleur- of blondeerbehandeling een uitdaging. Een klant wil immers niet alleen een nieuwe haarkleur, maar ook haar dat er gezond uitziet – ondanks alle chemische invloeden. Het BondPro+ systeem werkt precies daar waar het haar is beschadigd: bij de zwavelbruggen. En het werkt op het moment dat het nodig is: tijdens behandelingen die het haar anders zouden beschadigen!

Het innovatieve Inter-amino Bonding System bevat twee componenten: het beschermende BondPro+ Protection Serum en de voedende en versterkende BondPro+ Nourishing Fortifier. De kleur- en blondeerresultaten worden niet beïnvloed. Wél de look & feel van het haar: voor een compleet nieuw haargevoel en een prachtig zachte, gelijkmatige haarstructuur.

fb.com/GoldwellBenelux

  • Goldwell BondPro+



  • BondPro+ voor beschermd haar dat er gezond uitziet



  •  

Related items