Print this page
Collecties

Go blond, blonder, blondst

vrijdag, 29 april 2022 07:51

KIS introduceert met Magic Mud haar meest krachtige blondeerpoeder. Natasja Keijzer, Creative Director KIS Haircare, deed de shoot voor deze nieuwe lancering.

Natasja: “Met de Decadence collectie laat KIS zien dat het merk echt vooroploopt. Niet alleen productmatig met de innovatieve Magic Mud, maar ook met de looks die daarbij horen. Decadence draait om gewone mensen die shoppen bij de Lidl, genieten van een patatje oorlog bij de lokale snackbar en plezier beleven aan een avondje bowlen met vrienden, maar zich wel verfijnd kleden en waarde hechten aan hun uiterlijk. Daarbij is een bezoek aan de kapsalon natuurlijk onontbeerlijk!”

KIS Magic Mud is een stuifvrije blondeerpoeder met een kleiachtige structuur die zich heel makkelijk laat mengen. De vegan formule bevat hyaluronzuur, dat het haar tijdens het blondeerproces beschermt en hydrateert. Door de unieke hechtingstechnologie van KIS Magic Mud brengt de lightener zeer eenvoudig op. Het hecht direct aan het haar zonder dat het druppelt of uitdroogt, waardoor het haar optimaal geblondeerd wordt. Magic Mud is ideaal om donker, weerbarstig haar snel en tot wel 9+ tinten effectief op te lichten.

Natasja Keijzer gebruikte de krachtige blondeerpoeder voor alle modellen van de Decadence collectie. “Deze vegan blondeerpoeder doet z’n naam eer aan, want het is absoluut magic. Het verzekert je van uitstekende en optimale resultaten. Met deze kleiachtige stuifvrije lightener maak je gegarandeerd de meest heldere blondtinten. De waanzinnige structuur van Magic Mud maakt het geschikt voor de meest uiteenlopende technieken; van een traditionele coupe soleil tot trendy ontkleuringen. Ideaal, omdat het ook op vochtig haar verwerkt kan worden voor de mooiste balayages met zachte overgangen.”

  • KIS Magic Mud campagne: Decadence



  • KIS Magic Mud campagne: Decadence



  • KIS Magic Mud campagne: Decadence



  • KIS Magic Mud campagne: Decadence



  • KIS Magic Mud campagne: Decadence



  •  

Related items