Print this page
Producten

Ultieme kleurverzorging

dinsdag, 01 september 2015 09:05

Paul Mitchell introduceert Ultimate Color Repair, ultieme kleurverzorging. Een shampoo, conditioner en 2-fase spray om de haarkleur lang mooi en levendig te houden.

Gekleurd haar kan er na verloop van tijd dof, flets en beschadigd uit gaan zien. Om de kleur levendig te houden, heeft Paul Mitchell de ultieme bescherming tegen de top-3 oorzaken (veelvuldig wassen, hitte, blootstelling aan UV-stralen) van kleurvervaging gecreëerd.

Ultimate Color Repair maakt gebruik van de herstellende kracht van quinoa om de haarkleur te verzegelen, glans te herstellen en de tekenen van schade om te keren.

De Ultimate Color Repair Shampoo is een milde, sulfaatvrije shampoo die gekleurd haar beschermt, hydrateert en herstelt. Het Quinoa Repair Complex verzegelt de kleur en herstelt het haar van binnenuit. Een mix van natuurlijke extracten maakt het haar glanzend, zacht en handelbaar.

De Ultimate Color Repair Conditioner is een ideale dagelijkse hydraterende en ontwarrende verzorging voor gekleurd haar. Krachtige antioxidanten zorgen voor UV-bescherming om kleurvervaging en schade tegen te gaan.

De Ultimate Color Repair Triple Rescue is een 2-fase spray die het haar beschermt tegen hitte. Overmatige warmte van de föhn of stijltang kan gekleurd haar beschadigen en doffe en fletse lokken veroorzaken. Het Quinoa Repair Complex zorgt ervoor dat het haar er gezond, glanzend en levendig uitziet.

  • Paul Mitchell Ultimate Color Repair



  •  

Related items