Print this page
Producten

Kleur als mode accessoire

donderdag, 21 november 2013 09:51

Verveelt jouw haarkleur? Met Hairchalk van L'Oréal Professionnel wissel je net zo makkelijk van haarkleur als van kledingstijl. Hairchalk is dé nieuwste trend op het gebied van kleur.

Hairchalk is een kleurproduct met tijdelijk effect, ideaal voor fashionistas. In slechts 5 minuten kan een compleet andere look gecreëerd worden. Het assortiment bestaat uit acht levendige kleuren: 5 felle en 3 neutrale kleuren. Alle kleuren hebben namen die tot de verbeelding spreken; van Sweet Sixteen Pink tot First Date Violet en van Coffee Break tot Black Tie.

Binnen een handomdraai creëer je een nieuwe look zonder het haar eerst te ontkleuren. Hairchalk is zowel geschikt voor donker als voor licht haar en geeft maximale kleurintensiteit. De vloeibare textuur van Hairchalk zorgt voor precieze toepassing en de technologie van Hairchalk is een revolutionaire water/inktcombinatie met micro-vezelpolymeren, net als make-up.

De kleur hecht zich als een ultradun filmlaagje aan het haar, zodat het niet afgeeft en stylingproof en waterbestendig is. Met één flacon Hairchalk kan het haar zo’n 8 keer een andere look gegeven worden. Ben je de kleur zat? Het product is uitwasbaar met shampoo, dus ook zo weer verdwenen. Van haarkleur veranderen was niet eerder zo gemakkelijk, snel en creatief. 

Uitsluitend verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel salon.

www.lorealprofessionnel.nl


 

  • HAIRCHALK



  • Hairchalk



  • Hairchalk



  •  

Related items