Print this page
Looks

Cool is back

dinsdag, 10 november 2020 09:44

Weg met een ongewenste rode, oranje of gele gloed! Zeg hallo tegen de koelste service van L’Oréal Professionnel: Back To Cool. Bij Back To Cool draait het om op maat gemaakte koele kleuren.

"#BackToCool is een trend die L’Oréal Professionnel voor dit najaar heeft gelanceerd”, aldus Berni Ottjes, Creative Hair Director van L’Oréal Professionnel. “Alle koele kleuren, inclusief de Majirel Cool Inforced en Glow, kunnen worden gebruikt om deze koele kleurtrend te creëren. Het gaat erom ongewenste, warme tinten in alle haarkleuren (van lichtblond tot donkerbruin) te neutraliseren. Koele tinten zijn hot!”

Het probleem van een warme gloed kan alleen door een professional worden opgelost. Die heeft de kennis van neutralisatie via tegenovergestelde kleuren. Berni Ottjes: “Daarom vind ik Back To Cool echt een waardevolle toevoeging. In de salon kun je Back To Cool heel goed aanbieden als een nieuwe service voor een perfect koel resultaat en oneindige variatie.”

Met de service onderdruk je warme kleurtinten in het haar. Geelblond wordt bijvoorbeeld prachtig helder, icy blond. “Ik ben als kleurspecialist enorm blij met deze trend. Klanten van nu willen wel gekleurd worden, maar het moet er vooral natuurlijk uitzien. Het La French-gevoel is een mooie commerciële manier van haar maken. Draagbaar, maar met een luxe uitstraling. Een subtiele en natuurlijke haarkleur, die elegant en chic is. Je kunt dit La French-gevoel goed combineren met Majirel Cool Inforced en zo een op maat gemaakte La French-kleur creëren”, aldus Berni Ottjes.

  • Berni Ottjes: “Goed kleuren is bijna altijd natuurlijk kleuren.”  • Ontdek de koelste tinten om het koelste haar te maken.  •  

Related items