Print this page
Events/Nieuws

Trend Day 2015

vrijdag, 17 juli 2015 06:43

TRINITY haircare bestaat dit jaar officieel 5 jaar. Tijd om één van de hoogtepunten te herhalen: de ‘Tribute to Michael Jackson’ show!

De afgelopen jaren zijn voor TRINITY haircare Benelux waanzinnig geweest. Naast de groei van het aantal TRINITY partnersalons in Nederland én de Benelux, hebben ze ook met veel enthousiasme en plezier verschillende events georganiseerd. Toch was de eerste show tijdens Hairstyle in 2012 één van hun grootste successen. Vandaar: Tribute to Michael Jackson 2.0!

Swing mee op de beats van de King of Pop en laat je verrassen door deze wervelende show tijdens de Trend Day 2015 op 4 oktober in Apeldoorn. Uiteraard zullen ook de overige onderdelen van de Trend Day niet ontbreken. Zo zal TRINITY haircare haar nieuwste trendcollectie presenteren en uiteraard vertalen naar dagelijks gebruik in de salon. 

Verder zullen er inspirerende nieuwe knip- en kleurtechnieken worden getoond en zal de avond in het teken staan van ambacht, educatie, trends en natuurlijk nog veel en veel meer. Voor alle genomineerden van de TRINITY Trophy wordt het een extra speciale avond. De TRINITY Trophy is een professionele, maar tegelijkertijd toch bereikbare kapperswedstrijd. 

En TRINITY zou TRINITY niet zijn als er tijdens dit avondvullende programma ook weer enkele verrassingen gepland staan. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Bestel je tickets hier.

  • Tribute to Michael Jackson show



  • Tribute to Michael Jackson show



  • Tribute to Michael Jackson show



  •  

Related items