Print this page
Events/Nieuws

Backstage report

dinsdag, 09 augustus 2016 12:51

Tijdens Paris Fashion Week eind juni werd de Balmain Men’s SS17 Collection gepresenteerd. Een backstage report.

De sportieve, mannelijke en zelfverzekerde stijl die zo kenmerkend is voor het modehuis Balmain voerde wederom de boventoon in de herencollectie voor Spring/Summer 2017. De soepel gesneden ontwerpen bestonden uit volumineuze poncho’s, capes, bomberjacks en long-line sweaters, die nonchalant werden gecombineerd met ruime joggers en wijde broeken.

Nabil Harlow, Balmain Hair Creative Director en key hairstylist van de show, gaf het haar van de mannelijke modellen een zacht silhouet. De kapsels kregen een relaxte styling en waren van voren geföhnd en verstevigd met Balmain Volume Mousse Strong, Matt Paste en Session Spray Strong.

Om de sterke kleuraccenten van deze collectie extra kracht bij te zetten, creëerde Nabil Harlow een strakke en grafische look voor de tien vrouwelijke modellen, waaronder Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio en Natasha Poly. De Balmain Hair Dress uit de Balmain Hair Ready-to-Wear Collection zorgde hierbij voor meer lengte en volume, met middenscheidingen en strak naar achteren gekamd haar.

De look werd afgemaakt en gefixeerd met de Professional Straightener en Session Spray Strong van Balmain Hair. Deze stylingproducten voorkomen springerig haar en zorgen voor een gladde finish. It’s a fact, Balmain blijft trendsetter op het gebied van mode en hairstyling.

www.balmainhair.com

  • Balmain Men's SS17 Collection



  • Grafische look voor de vrouwelijke modellen



  • Balmain Hair Dress uit de Ready-to-Wear Collection



  •  

Related items