Print this page
Collecties

It Looks SS15

dinsdag, 17 februari 2015 08:46

De belangrijkste trends worden ook dit voorjaar tot leven gebracht in de It Looks Spring/Summer 2015. Maar voor de allereerste keer presenteert L'Oréal Professioneel naast twee internationale It Girls ook een It Boy.

De It Looks zijn deze lente geïnspireerd op zomerfestivals. Op festivals hangt vaak een magische sfeer. Meer dan ooit zijn muziek en trends onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waarbij uiteenlopende muziekgenres gepaard gaan met eigenzinnige, sterke persoonlijkheden.

De It Looks worden gedragen door drie inspirerende trendsetters, die elk hun eigen edgy stijl hebben: Alice Dellal (Shag), Millika Haydon (Shag) en Jack Guinness (Undercut). De Shag uit de jaren '70 is helemaal terug van weggeweest. De Shag van nu heeft een Brits rockeffect en door de hoeveelheid lagen krijgt het haar meer volume.

Het contrasterende blond met donkere aanzet geeft de look van Alice Dellal een grunge effect. Bij Millika Haydon is gekozen voor een donkere Shag met een touch of red. Met behoud van lengte krijgt het haar textuur en meer beweging.

De Undercut is geïnspireerd op Britse rock en is één van de meest gewilde hairstyles van dit moment. De achterzijde en zijkanten zijn korter en met de lange bovenkant krijgt de look een mooi contrast. Dit mannenkapsel kan zowel zakelijk als casual gedragen worden.

  • Mallika Haydon - Shag



  • Jack Guinness - Undercut



  • Alice Dellal - Shag



  •  

Related items