Print this page
Collecties

Mask Iconic Collection

woensdag, 29 juni 2016 07:47

De Mask Iconic Collection van Davines is geïnspireerd op de schoonheid zelf. De kleuren zijn de hoofdrolspelers die de stylist inspireren.

Mask with Vibrachrom geeft de kapper de creatieve vrijheid om aan iedere wens te voldoen. Samen met de expertise van Davines Artistic Director Angelo Seminara omvat deze collectie de tijdloze schoonheid die in elke vrouw verborgen zit.

De look met chocoladenuances (1) is geïnspireerd door de natuur en herinnert aan het palet van bruine houtkleuren. Lichtjes bewegend in de wind ontvouwt deze look zijn intensiteit door de vele chromatische effecten.

De grafische look (2) is geïnspireerd op architectuur en in het bijzonder op de slimme chromatische combinaties gemaakt van verschillende soorten hout. De lijnen zijn scherp om de perfecte geometrie van de kleuren te benadrukken.

Een spel van warme en koele blondtinten overheerst in de etherische look (3), gemaakt van een harmonieuze horizontale serie voor een grafisch effect, maar tevens uiterst delicaat en vrouwelijk.

De inspiratie voor de laatste look (4) komt van de intensiteit van vuur. Een bijzonder rijke en intense koperkleur schittert in tijdloze krullen.

www.davines.nl

  • Chocoladenuances (1)  • Grafische look (2)  • Etherische look (3)  • Intens vurige look (4)  •  

Related items