Print this page
Producten

Nieuw merk voor barbers

vrijdag, 23 juli 2021 12:32

STMNT Grooming is ontwikkeld door drie toonaangevende pioniers in de barberwereld. Een compacte serie producten voor mensen die gedurfde en authentieke statements met haar willen maken.

De drie oprichters van STMNT hebben allemaal een eigen stylingcollectie gecreëerd met een signatuurgeur en unieke verpakking. Julius Arriola, educator en podiumartiest uit Los Angeles, ontwikkelde een Matte Paste, Shine Paste en Hair Spray. De producten worden gekenmerkt door de geur van kokos, sandelhout en iris. Sofie Pok is ook een bekende barber en educator uit Los Angeles. Haar producten - Fiber Pomade, Wax Powder en Spray Powder - bevatten aquatische en houtachtige noten. Nomad Barber, reizende kapper, fotograaf en filmmaker Miguel Gutierrez uit Liverpool, koos voor een Classic Pomade, Dry Clay en Grooming Spray met een frisse mix van kruiden, lavendel en een vleugje hout.

De STMNT Care lijn is door de gezamenlijke visie van de barbers gecreëerd en met passie samengesteld. Dit statement is terug te vinden op alle verpakkingen van het assortiment. De lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van alle haar- en baardtypes en vormt een essentieel onderdeel van de dagelijkse routine. Met de vijf verzorgingsproducten creëer je het perfecte canvas voor de styling van iedere look.

www.stmntgrooming.nl

  • Julius Arriola (@juliuscaesar), Sofie Pok (@staygold13) en Miguel Gutierrez (@nomadbarber)



  • STMNT Care



  •