Print this page
Producten

Break the rules

vrijdag, 14 juni 2019 08:19

Headpaint van Fudge Professional is in een nieuw jasje gestoken en biedt maximale dekking, intense levendigheid en langdurige resultaten voor blondines, brunettes én roodharigen. Het assortiment is net zo kleurrijk als de huidige trendy modekleuren!

De nieuwe Dual Colour System Technology biedt onbeperkte kleurmogelijkheden en kan zowel permanent als demipermanent gebruikt worden. Tracy Hayes, Fudge Professional Global Head of Technical Training: "We hebben een nieuw Triple Conditioning Complex toegevoegd, dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten die het haar van binnenuit conditioneren en het een extra boost natuurlijke glans en zachtheid geven."

Kleurcorrigerende microdruppeltjes zorgen voor 100% grijsdekking en behouden de intense levendigheid tussen salonbezoeken in, voor maximaal 30 wasbeurten (bij gebruik van de shampoo en conditioner van Damage Rewind).

Tracy Hayes: "De vijf nieuwe Luxe Ultra Lights kleuren zijn allemaal verrijkt met vitamine E en PRISM-Plex technologie en lichten het haar tot vijf niveaus op om helderder blond te produceren dan ooit tevoren. En dan is er nog de baanbrekende nieuwe Violet Luxe Lightener, Clean Blonde Speed+, het meest conditionerende blondeerpoeder van Headpaint tot nu toe."

"We hebben ook drie nieuwe geltoners geïntroduceerd die allemaal vrij zijn van ammonia, PPD en parabenen en verrijkt met calendula-extract om de hoofdhuid te kalmeren. De geltoners zijn verkrijgbaar in drie pasteltinten en kunnen gemengd worden met de Headpaint kleuren voor een zachte, iriserende kleur. Perfect voor de creatieve kapper!", besluit Tracy Hayes.

  • New Headpaint by Fudge Professional



  • Revitalise your red



  • New Headpaint by Fudge Professional



  • Boost your brown



  • New Headpaint by Fudge Professional



  •  

Related items