Print this page
Events/Nieuws

We Sustain Beauty project

vrijdag, 22 juli 2022 10:27

Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

Het We Sustain Beauty project zet zich in voor het klimaat en doet dit door de biodiversiteit en de regeneratieve biologische landbouw wereldwijd te stimuleren. Davide Bollati, voorzitter van de Davines Group: “Een deel van onze verantwoordelijkheid als familiebedrijf en erkende B Corporation bestaat eruit om bescheiden maar geïnspireerd steeds te blijven streven naar een betere wereld. Zo is ook We Sustain Beauty ontstaan. Het vertegenwoordigt onze waarden en onze hoop om vanuit een diepgewortelde duurzaamheid een regeneratieve, hernieuwde wereld en een mooiere toekomst te bouwen.”

We Sustain Beauty - en WE STAND/ for regeneration - zijn speciaal ontworpen om iedereen via schoonheid samen te brengen voor de planeet. De wetenschappelijke basis komt van het nieuwe European Regenerative Organic Center in het Italiaanse Parma en de samenwerking met het Rodale Institute, een non-profitorganisatie die onderzoek naar biologische landbouw ondersteunt. WE STAND/ for regeneration is een limited edition Hair & Body Wash, waarmee Davines een statement wil maken: een zachte huid en glanzend haar voor het goede doel!

wesustainbeauty.com

  • Limited edition Hair & Body Wash



  •  

Related items