Print this page
Events/Nieuws

Celebrating 100 years of Keune

dinsdag, 21 juni 2022 08:39

Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

De inzet en ambitie van het familiebedrijf zijn niet onopgemerkt gebleven. Als bekroning op 100 jaar ondernemerschap, heeft Keune Haircosmetics een Koninklijke onderscheiding gekregen, het Predicaat Koninklijk. Vanaf nu gaat het familiebedrijf door het leven als Koninklijke Keune Haircosmetics

Met ruim 3000 gasten afkomstig uit de hele wereld, was de jubileumviering van Keune Haircosmetics een goede weergave van het internationale karakter van het Nederlandse bedrijf, dat in maar liefst 85 landen actief is. Niemand minder dan Duncan Laurence, winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019, heette bezoekers uit binnen- en buitenland welkom met een spetterend optreden.

Bij een 100-jarig jubileum met als thema Reflections, mocht een terugblik op de ontwikkeling van Keune Haircosmetics tot het internationale haarmerk van nu niet ontbreken. Maar het merk keek tijdens het evenement ook vooruit. Internationale haarartiesten Ilham Mestour en Daniel Yap lieten de meest innovatieve haarlooks zien tijdens een catwalkshow.

Ter ere van deze bijzondere mijlpaal, introduceert Keune Haircosmetics limited edition haarproducten in samenwerking met contemporary artist Joseph Klibansky. Ook werd er een nieuw product gepresenteerd: The Royal Tribute. Dit multifunctionele haarserum ontleent zijn naam aan de verworven Koninklijke titel van Keune. De Keune x Joseph Klibansky haarproducten zijn vanaf september gelimiteerd verkrijgbaar in Keune-salons wereldwijd.

  • Celebrating 100 years of Keune



  • Celebrating 100 years of Keune



  • Limited edition haarproducten in samenwerking met Joseph Klibansky



  • Het nieuwe The Royal Tribute haarserum



  •  

Related items