Print this page
Design

Shop by style

dinsdag, 10 november 2020 10:11

Guy Sarlemijn Design heeft het Australische merk Comfortel aan het assortiment toegevoegd. Comfortel staat voor creativiteit, onafhankelijk denken en toegankelijkheid.

Comfortel is een trendy en betaalbare lijn die voor iedereen toegankelijk is. Je kunt je salon volledig inrichten met Comfortel, maar je kunt ook voor losse items gaan en verschillende merken combineren. Dit mixen en matchen leidt tot creatievere resultaten; niet het standaard plaatje, maar juist heel verrassende interieurs.

Guy Sarlemijn: “De tijden zijn veranderd. Wat je in de kledingbranche al veel langer ziet, vertaalt zich nu ook door naar de interieursector. Vroeger stak je je van top tot teen in Armani, maar tegenwoordig combineer je een Armani-broek met een T-shirt van de Hema en een paar All Stars. Het voordeel is dan niet alleen dat je een stuk goedkoper uit bent, maar ook dat het resultaat veel creatiever is. Op die manier ziet namelijk niet iedereen er hetzelfde uit. Nu je als kapper niet zo makkelijk meer een lening krijgt en de budgetten daardoor vaak kleiner zijn, moet je creatief naar oplossingen zoeken. En dat kan heel goed als je slimme keuzes maakt.”

Op de website van het merk Comfortel vind je een tab ‘Shop by style’. Hier kun je inspiratie opdoen als je toe bent aan een nieuw interieur. “Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ze creëren salons in een bepaalde stijl, zoals Natural Scandi, Refined Boho of The Romantic. Het is een merk dat bij iedereen past. Binnen de Benelux hebben kappers er al kennis mee kunnen maken, maar ik ben hier zo enthousiast over, dat ik distributeur ben geworden voor heel Europa”, aldus Guy Sarlemijn.

www.guysarlemijn.com

  • Nieuw merk bij Guy Sarlemijn: Comfortel  • Nieuw merk bij Guy Sarlemijn: Comfortel  • Nieuw merk bij Guy Sarlemijn: Comfortel  • Nieuw merk bij Guy Sarlemijn: Comfortel  • Nieuw merk bij Guy Sarlemijn: Comfortel  • Nieuw merk bij Guy Sarlemijn: Comfortel  •  

Related items