Print this page
Design

Make-over voor Time Out Haarmode

maandag, 04 mei 2020 09:37

Time Out Haarmode in het centrum van Lisse kreeg een complete make-over. Het door Inline ontworpen interieur straalt rust en warmte uit.

Bijna 21 jaar geleden begon Carla Lempke voor zichzelf. “Al die jaren heb ik kleine touch-ups aangebracht in de salon, maar nooit echt groots verbouwd. Dus was het de hoogste tijd om het interieur eens goed aan te pakken.”

Carla bracht een bezoek aan de showroom van Inline in Driebruggen. “Vanaf het moment dat ik binnenliep, had ik er een goed gevoel bij. Michel Kiela maakte een mooi en passend interieurontwerp en ook de verbouwing liep via Inline. Mijn hele salon ging op de schop. Er is onder meer een nieuwe betonlook vloer gelegd, de airco en verwarming zijn vervangen en ik zocht nieuwe kappersstoelen en wasunits bij Inline uit. Ze zitten heerlijk en ik ben erg te spreken over de kwaliteit. Voor het maatwerkmeubilair, zoals de balie en verkoopkast, koos ik een houtlook afwerking met een warme uitstraling. Een echte must voor mij waren zwarte details in het interieur. Zo hebben de kasten zwarte zijkanten. Prachtig!”

De entree van de salon zet de toon. “Ik houd erg van een strak interieur, maar er moet wel leven in zitten. Dus koos ik voor een opvallend en kleurig plantenbehang in de zithoek, dat voor een speels, botanisch accent zorgt. Alles is nu ruimer opgezet in de salon; het interieur straalt rust uit. De grote kasten bieden volop opbergruimte voor de voorraad, waardoor we niet meer naar achteren hoeven te lopen. De routing is een stuk efficiënter geworden en de salon oogt opgeruimd, dat werkt heel prettig. De samenwerking met Inline is mij zeer goed bevallen. De lijntjes waren kort, als ik een vraag stelde, kreeg ik altijd snel antwoord. Ik ben ontzettend tevreden met. het eindresultaat. Elke ochtend als ik de deur opendoe, overvalt mij een blij gevoel. Een salon om trots op te zijn!”

www.inline.nl

  • Make-over Time Out by Inline



  • Make-over Time Out by Inline



  • Make-over Time Out by Inline



  • Make-over Time Out by Inline



  • Make-over Time Out by Inline



  • Make-over Time Out by Inline



  • Make-over Time Out by Inline



  •  

Related items