top news

Video

Video alert! Artistic Minimalistic

dinsdag, 27 oktober 2020 11:50

Media

Artistic Minimalistic van TRINITY haircare is artistiek en minimalistisch. Het is een kunst om dingen weg te laten en toch hetzelfde resultaat te krijgen. De kunst van de eenvoud!

In de trendcollectie herfst/winter 2020-2021 van TRINITY haircare draait het om dicht bij de natuur zijn. Klassieke en artistieke kapsels omarmen de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Natuurtinten, warme en koele kleuren in hetzelfde kapsel, aardetinten, subtiele kleurnuances en toon-op-toon kleuringen zorgen voor een mooi subtiel kleurenpalet.

Related items

 • Estetica NL oktober-december 2020 27 oktober 2020

  Op de cover een beeld uit de herfst/wintercollectie Artistic Minimalistic van TRINITY haircare. Deze nieuwe collectie is artistiek en minimalistisch. Het is een kunst om dingen weg te laten en toch hetzelfde resultaat te krijgen. De kunst van de eenvoud!

 • Video alert! The Balance of Being 27 oktober 2020

  In de SS20 collectie van TRINITY haircare zijn twee elementen gecombineerd: de balans van het zijn en het omarmen van je innerlijke godin. De nieuwe trendcollectie The Balance of Being bestaat uit zes looks, gecreëerd voor zes verschillende type godinnen: Aphrodite, Persephone, Artemis, Athena, Hera en Hebe. Embrace your inner goddess!

 • Estetica NL oktober-december 2019 27 oktober 2020

  “You either create something and you keep it a secret and you die with it, or you can benefit the craft.” Jij kiest. Vidal Sassoon, auteur van dit citaat, was iemand die altijd een duidelijke visie had.

 • Video alert! Evolution Art by TRINITY haircare 27 oktober 2020

  Architecturale lijnen gecombineerd met energieke kleurencombinaties, functioneel design gecombineerd met metallic effecten en (r)evolutionaire vormen gecombineerd met de mooiste looks en kapsels. Dat is Evolution Art, de trendcollectie FW19/20 van TRINITY haircare.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL