top news

Producten

Ultieme kleurverzorging

dinsdag, 01 september 2015 09:05

Paul Mitchell introduceert Ultimate Color Repair, ultieme kleurverzorging. Een shampoo, conditioner en 2-fase spray om de haarkleur lang mooi en levendig te houden.

Gekleurd haar kan er na verloop van tijd dof, flets en beschadigd uit gaan zien. Om de kleur levendig te houden, heeft Paul Mitchell de ultieme bescherming tegen de top-3 oorzaken (veelvuldig wassen, hitte, blootstelling aan UV-stralen) van kleurvervaging gecreëerd.

Ultimate Color Repair maakt gebruik van de herstellende kracht van quinoa om de haarkleur te verzegelen, glans te herstellen en de tekenen van schade om te keren.

De Ultimate Color Repair Shampoo is een milde, sulfaatvrije shampoo die gekleurd haar beschermt, hydrateert en herstelt. Het Quinoa Repair Complex verzegelt de kleur en herstelt het haar van binnenuit. Een mix van natuurlijke extracten maakt het haar glanzend, zacht en handelbaar.

De Ultimate Color Repair Conditioner is een ideale dagelijkse hydraterende en ontwarrende verzorging voor gekleurd haar. Krachtige antioxidanten zorgen voor UV-bescherming om kleurvervaging en schade tegen te gaan.

De Ultimate Color Repair Triple Rescue is een 2-fase spray die het haar beschermt tegen hitte. Overmatige warmte van de föhn of stijltang kan gekleurd haar beschadigen en doffe en fletse lokken veroorzaken. Het Quinoa Repair Complex zorgt ervoor dat het haar er gezond, glanzend en levendig uitziet.

  • Paul Mitchell Ultimate Color Repair



  •  

Related items

  • Product spotlight: The Demi 01 september 2015

    Paul Mitchell introduceert een nieuwe kleurlijn: The Demi. De perfecte samensmelting van glans, verzorging en dekking met 27 onderling mengbare en semi-permanente tinten. Ervaar de oneindige creatieve mogelijkheden van The Demi!

  • Lipgloss voor je haar 01 september 2015

    ZenzTherapy lanceert een nieuwe lijn: Color Treatment. Deze kleurconditioners zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en worden ook wel lipgloss voor het haar genoemd. Want net als bij lipgloss biedt de Color Treatment kleur, glans en een stralende look. 

  • De perfecte symbiose van make-up en haar 01 september 2015

    Haarstylisten zijn professionals in hun vak. Ze kunnen een kapsel op duizend verschillende manieren stylen. Maar bij de perfecte look hoort ook de juiste make-up. 

  • Premiere Orlando 2013 01 september 2015

    Duizenden professionals uit heel Amerika en de hele wereld verzamelden zich in Orlando, de hoofdstad van plezier en ontspanning, voor Premiere Orlando 2013. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL