top news

Producten

Nieuwe look OI

dinsdag, 11 augustus 2015 08:51

De OI lijn van Davines heeft een nieuwe outfit gekregen en is uitgebreid met een bodyproduct: OI Body Wash.

OI is de productlijn die ontwikkeld is in de research laboratoria van Davines voor absolute schoonheid van ieder haar- en huidtype. OI is nu in een nieuw jasje gestoken: de outfit is veranderd, maar de inhoud niet!

De OI formules bevatten geen sulfaten en parabenen en zijn verrijkt met roucou olie. Dankzij de hoge concentratie bètacaroteen stimuleert roucou olie de aanmaak van melanine en beperkt celschade als gevolg van UV-straling. De olie heeft bovendien een neutraliserend vermogen tegen vrije radicalen en voorkomt zo veroudering.

De nieuwe OI Body Wash is een mild reinigend douche- en badproduct voor een zachte en gehydrateerde huid. Het rijke schuim en de verfijnde geur maken van het dagelijkse schoonheidsritueel een buitengewoon prettige ervaring. Naast roucou olie bevat dit product een mix van delicate tensio-actieve elementen die de huid op een milde wijze reinigen.

Voor een complete beautyroutine voor thuis mogen de klassieke OI producten niet ontbreken! De OI Shampoo en OI Conditioner zijn geschikt voor alle haartypes en zorgen voor uitzonderlijke zachtheid, glans en volume. De OI Oil ontwart en temt weerbarstig haar, vergemakkelijkt het föhnen en vormt een beschermende laag op de haarstructuur, waardoor het haar er schitterend, gezond en vol uitziet.

De OI All In One Milk is een multifunctionele leave-in behandeling, die alle voordelen van een crème en de lichtheid van een spray biedt. De rijke formule hydrateert, beschermt tegen warmte en zorgt voor een beter behoud van het kapsel.

www.davines.nl

  • De nieuwe Davines OI Body Wash



  • OI is in een nieuw jasje gestoken



  •  

Related items

  • We Sustain Beauty project 11 augustus 2015

    Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

  • Light. Time & Colour by Tom Connell 11 augustus 2015

    De Light. Time & Colour collectie van Tom Connell, Davines Hair Art Director, verwijst naar licht en tijd, de belangrijkste basiselementen van de fotografie.

  • Video alert! Shadowing 11 augustus 2015

    Voor de 2021 collectie Shadow Prints introduceert Tom Connell, Davines Hair Art Director, Shadowing: een nieuwe techniek om diepte en beweging aan een haarkleur te geven. De donkerdere en rijkere tint wordt dicht bij het gezicht geplaatst, terwijl de lichtere tint op de rest van het haar wordt aangebracht. Op deze manier worden ogen, jukbeenderen, lippen en teint geaccentueerd.

  • Davines start samenwerking met Marriët Gakes 11 augustus 2015

    Marriët Gakes is de nieuwe International Colour Ambassador van Davines. Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot een autoriteit op het gebied van haarkleuringen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL