top news

Producten

Pro Fiber by L'Oréal Professionnel

maandag, 22 juni 2015 08:09

Met Pro Fiber is L’Oréal Professionnel als eerste in de markt in staat beschadigd haar intensief te herstellen met een langhoudbaar effect.

Pro Fiber vormt de basis van een gloednieuwe generatie duurzame verzorgingsproducten en is exclusief verkrijgbaar in de salons van L’Oréal Professionnel. Waarom? Omdat enkel de kapper het niveau van de schade kan bepalen! Dankzij de expertise en een bijzondere opleiding in het Pro Fiber-protocol kan de kapper het beschadigde haar van elke vrouw langdurig verzorgen.

Het Pro Fiber-protocol begint met een gepersonaliseerde diagnose, de Hair Damage Evaluation, die de kapper uitvoert om het niveau van de schade aan de haarvezel te bepalen om de geschikte producten te selecteren. Na de diagnose brengt de kapper de shampoo die aangepast is aan het niveau van schade aan: herstel van de haaroppervlakte bij schade aan de cuticula (Rectify), herstel van het haar met schade aan cuticula en cortex (Restore) en herstructureren van het haar met een zeer beschadigde cortex (Reconstruct). 

Na de eerste spoelbeurt voert de kapper een Layering uit. Hij brengt een monodosis van het geselecteerde concentraat lok voor lok aan, gevolgd door de duurzaam herstellende verzorging Regenerate APTYL 100 voor onmiddellijk effect. De dosering is erg belangrijk. Voor een monodosis equivalent met 15 g, brengt de kapper 1,5 keer de dosis van de verzorgingsactivator Regenerate APTYL 100 aan. Om tot een zeer precieze dosering te komen, ontwikkelde L’Oréal Professionnel een technische maatlepel, die uitsluitend beschikbaar is voor de Pro Fiber-salon.

Na 5 minuten inwerktijd spoelt de kapper voor de tweede keer het haar uit en eindigt de behandeling met de aangepaste leave-in (Rectify, Restore of Reconstruct) voor hij het haar in model brengt. Het resultaat is na het salonprotocol direct zichtbaar: alsof het haar nooit eerder beschadigd is geweest! De prijs van een salonbehandeling is €31 (inclusief de Rectify shampoo voor thuis).

Related items

  • Anna Nooshin goes blonde 22 juni 2015

    Een opvallende make-over voor Anna Nooshin. Deze Iraanse beauty ging met behulp van de Metal Detox Treatment van donker haar in één keer naar blond! Nu mag Anna zich eindelijk een blondine noemen.

  • Estetica NL juli-september 2021 22 juni 2015

    Het hot topic 'duurzaamheid' wordt niet langer gepresenteerd als louter een verandering in verpakking of een vermindering van verontreinigende stoffen, maar kan ook een krachtig instrument zijn in de interactie met consumenten.

  • Cool is back 22 juni 2015

    Weg met een ongewenste rode, oranje of gele gloed! Zeg hallo tegen de koelste service van L’Oréal Professionnel: Back To Cool. Bij Back To Cool draait het om op maat gemaakte koele kleuren.

  • Natural + Happy = Nappy 22 juni 2015

    Het lente/zomerseizoen 2018 beweegt heen en weer tussen classicisme en creativiteit. Christine Margossian wil spontaniteit, de natuurlijke stijl met de rebellie van de jeugd in de huidige wereld.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL