top news

Producten

Kleurrijke creativiteit

maandag, 09 februari 2015 11:54

Wella Professionals heeft MAGMA by Blondor opnieuw uitgevonden: oplichten en kleuren in één stap voor kleurrijke creativiteit!

Door dezelfde oplichtende prestaties te bieden en het tijdrovende proces van kleuren weg te nemen, geeft MAGMA by Blondor de flexibiliteit om nog creatiever met kleur te worden.

Het geheim van MAGMA zit in de SpectraLift technologie: een speciale combinatie van verschillende oplichtende moleculen, die zich gelijkmatig door het haar verdelen om natuurlijk en kunstmatig pigment geleidelijk en gelijkmatig op te lichten. Tegelijkertijd blijft een verfijnde melange van geavanceerde, tijdelijke pigmenten in het haaroppervlak achter voor een verbazingwekkende oplichting en kleuring in slechts één eenvoudige stap.

MAGMA kan worden gebruikt voor foliehighlights voor meer intense resultaten of met vrije technieken voor harmonieuze kleureffecten, inclusief de painting techniek. Voor klanten die op zoek zijn naar een tijdelijke kleur kunnen er artistieke blending technieken gebruikt worden met zachte, gemengde resultaten.

Daarentegen kan de stylist voor de klanten die een statement met hun kleur willen maken creatieve kleuringen geven die hen, elke keer dat ze de salon bezoeken, in staat stellen van kleurrichting te veranderen. Met acht nieuwe nuances, inclusief zachtroze, romig bruine en goudblonde nuances, bestaat het MAGMA by Blondor portfolio nu uit zestien nuances, die in verschillende concentraties naast elkaar kunnen worden gebruikt voor onbegrensde, creatieve looks.

Mark van Westerop, Ambassador Wella Professionals: “Met nieuwe MAGMA by Blondor wordt het heel eenvoudig om de zachte looks te creëren die we voorjaar 2015 gaan zien; van zandkleurige, romige blondnuances tot kersroze en karamelbruine tinten met een prachtig, harmonieus kleureffect.”

 • magma by blondor •  

Related items

 • Stralend lichtspel 09 februari 2015

  Maak kennis met Illuminated Colors van Wella Professionals: de trendcollectie met multidimensionale kleurresultaten.

 • Estetica NL Color 2019 09 februari 2015

  Het zijn goede tijden voor de wereld van kleur in de kappersbranche, goede tijden voor creativiteit, om de grenzen van nieuwe technieken en trends te verkennen, en de fantastische mogelijkheden te benutten in de salon.

 • Curly is the new sexy 09 februari 2015

  Wella Professionals introduceert Nutricurls. Deze complete lijn verzorgings- en stylingproducten biedt de juiste concentratie voeding voor mooie veerkrachtige krullen of waves.

 • Pure kleurresultaten 09 februari 2015

  Wella Professionals introduceert nieuwe Koleston Perfect met ME+ technologie. Voor pure, gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL