top news

Producten

System Professional LuxeOil

maandag, 01 december 2014 09:35

SP viert meer dan 40 jaar superieure, gepersonaliseerde haarverzorging met aanvullingen op de intensief voedende LuxeOil collectie.

System Professional staat al 40 jaar voor haartransformatie met superieure, effectieve producten en gepersonaliseerde salonbehandelingen. Voor de meest luxe verzorgingsresultaten lanceerde System Professional de intensief voedende LuxeOil collectie en, ondanks dat die lancering nog maar kort geleden is, is deze collectie nu al ongekend populair bij zowel haarstylisten als consumenten.

New bestseller
LuxeOil Reconstructive Elixir is zo succesvol dat het het bestverkochte System Professional product van 2013 was. Deze top selling-status heeft doorgezet in 2014, omdat mooi gezond uitziend haar nooit uit de mode zal raken en, vooral als de seizoenen veranderen en kouder weer de conditie van het haar kan beïnvloeden, is het gebruik van haaroliën door consumenten sterker dan ooit. De diep inwerkende, voedende verzorging van LuxeOil Reconstructive Elixir versterkt het haar zonder het te verzwaren voor een prachtige, gezond uitziende stijl. Vanwege de populariteit van LuxeOil Reconstructive Elixir en om consumenten tegemoet te komen tijdens de koudere maanden is er een handige, nieuwe 30 ml flacon gelanceerd. Deze handzame flacon in reisformaat is ideaal voor in een handtas, bureaula of sporttas. Zo hebben je klanten altijd een voedende boost voor hun haar bij de hand.

Keratin Restore Treatments
Ter ere van haar 40ste verjaardag heeft System Professional een nieuw, allesomvattend Treatment Menu gelanceerd, met meer dan 4000 mogelijke productcombinaties, waarmee haarstylisten op maat kunnen voorzien in alle haarbehoeften van klanten. Voor de ultiem luxe ervaring heeft System Professional hier twee Keratin Restore Treatments in opgenomen, die de keratinestructuur van het haar intensief repareren zonder het haar te verzwaren. De Express Keratin Restore Treatment regenereert de haarkeratine intensief met de weldadige LuxeOil collectie. Deze 10 minuten durende behandeling combineert lichtgewicht verzorging moeiteloos met een luxe, glad haargevoel, aangevuld met de System Professional Shampoo Relax Massage. De Intense Keratin Restore Treatment helpt de vezel van elke haar afzonderlijk te verduurzamen voor een luxe, glad gevoel zonder het haar te verzwaren. Dit is een 20 minuten durende, intensief herstellende behandeling in vier stappen die gebruikmaakt van luxe, lichtgewicht oliën.

www.systemprofessional.nl

Related items

  • The energy of men 01 december 2014

    System Professional lanceert een complete verzorgings- en stylingrange voor veeleisende mannen met een verfijnde smaak. De nieuwe mannenlijn bestaat uit negen producten. 

  • Upgrade your oil 01 december 2014

    Living Proof introduceert No Frizz Nourishing Oil, een snel absorberende olie die het meest grove haar voedt en de verzorging geeft die het nodig heeft. Upgrade your oil!

  • Glamour your hair 01 december 2014

    Straal als nooit tevoren met Glamorous Oil van Indola. De producten geven het haar een sensationele glans en een fantastische gloed met luxueuze gouden glitters.

  • Liquid Hair by System Professional 01 december 2014

    Liquid Hair is terug… en je zult het geweldig vinden! System Professional viert haar 40ste verjaardag met de nieuwe Liquid Hair Molecular Hair Refiller.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL